salut
sunt fericitul posesor al unui citroen xsara picasso 2.0 hdi.
stie cineva ce trebuie schimbat la 80000 de km. cartea o am in franceza si nu ma descurc, si ce preturi (manopera) au baietii de la service ?
ceva sfaturi pentru inceput?
la inceput de drum cu citroen
Moderator: Echipa Tehnica
Picasso
Stimati domni,
Ma bate si pe mine un gand sa iau o Picasso care e acum in oferta dar cu motor 1.6 16v benzina 110cp deoarece ar fi masina de vacante si in afara diferenta de consum (1-2l) mi-o asum, mai ales la diferenta de pret pana la primul diesel de 1600e. Oferta este acum cu 14400 euro DDP. Ca optiuni m-am gandit sa iau geamurile fumurii spate, regulator de viteza, trapa (scumpaaa...700e), scaune incalzite (eh, astea nu stiu daca merita 250e) si ESP (550e).
Am cateva intrebari la posesori de un astfel de model:
1. In oras sare de 13% (ma refer la Bucuresti aglomerat)? Afara sare de 7 la viteze de pana in 120km/h mers linistit?
2. portbagajul ajunge pentru bagaje de 4 persoane (sa zicem ca nu-s toate femei
)?
3. Probleme tipice ale modelului? Dar ale motorizarii 1.6 benzina?
4. Cost revizii 1.6 16v? Am sa mai caut si pe forum pentru astfel de info.
5. Cu ce cauciucuri vine echipata?
6. Ce parere aveti de optionalele pe care mi le-am ales?
7. La cati km se face revizia cu schimbare de distributie si cam cat costa, orientativ?
Eu ma mai uit si la Corolla de 1.6 si la Lancerul de 2l. Toate sunt in gama asta de pret, un pic peste Picasso ca pret.
Multumesc pentru orice opinii si ajutor mi-ati da...
Ma bate si pe mine un gand sa iau o Picasso care e acum in oferta dar cu motor 1.6 16v benzina 110cp deoarece ar fi masina de vacante si in afara diferenta de consum (1-2l) mi-o asum, mai ales la diferenta de pret pana la primul diesel de 1600e. Oferta este acum cu 14400 euro DDP. Ca optiuni m-am gandit sa iau geamurile fumurii spate, regulator de viteza, trapa (scumpaaa...700e), scaune incalzite (eh, astea nu stiu daca merita 250e) si ESP (550e).
Am cateva intrebari la posesori de un astfel de model:
1. In oras sare de 13% (ma refer la Bucuresti aglomerat)? Afara sare de 7 la viteze de pana in 120km/h mers linistit?
2. portbagajul ajunge pentru bagaje de 4 persoane (sa zicem ca nu-s toate femei

3. Probleme tipice ale modelului? Dar ale motorizarii 1.6 benzina?
4. Cost revizii 1.6 16v? Am sa mai caut si pe forum pentru astfel de info.
5. Cu ce cauciucuri vine echipata?
6. Ce parere aveti de optionalele pe care mi le-am ales?
7. La cati km se face revizia cu schimbare de distributie si cam cat costa, orientativ?
Eu ma mai uit si la Corolla de 1.6 si la Lancerul de 2l. Toate sunt in gama asta de pret, un pic peste Picasso ca pret.
Multumesc pentru orice opinii si ajutor mi-ati da...
-
- pasionat
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”