Frana de mana, blocata.

Forum de discutii generale despre Citroen Xsara. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

Stefannn
de-abia inscris

Placute frana+lichid

Mesajde Stefannn » Mie 14-Feb-2007 16:05

Salut, sunt nou pe forum... poate sa ma ajute cineva cu un sfat in problema mea? cand plec dimineata si las frana de mana jos, ramane blocata aproape 1 km dupa ce plec....cu cat este mai frig peste noapte cu atat mai rau! vreu sa schimb placutele si lichidul de frana cu gandul ca asta o sa rezolve problema ...insa nu stiu unde sa merg. la Autoaugsburg am fost pt schimbul de ulei si filtru (pret400k)si au fost super ok si k pret si calitate... dar am aflat cu ocazia asta niste preturi pt manopera .... de iti pica fatza!

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mie 14-Feb-2007 16:16

in primul rind trece masina in semnatura ca nu stim despre ce vorbesti. 2 la mina, ce povestesti tu se intimpla din cauza unui cablu (sau chiar ambele) de frina de mina care nu mai are teaca intreaga si intra apa in el, apa care ingheata peste noapte si care blocheaza cablul in teaca. deci frina nu are nimic in sine, nici placutele si nici lichidul
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Mie 14-Feb-2007 16:31

Iar in al treile rand postul asta nu are ce cauta in sectiunea "Adrese". Il mut eu unde trebuie dupa ce iti completezi semnatura.

Stefannn
de-abia inscris

frana blocata

Mesajde Stefannn » Joi 15-Feb-2007 10:11

Imi cer scuze,am mentionat ca sunt nou si din cauza asta am comis unele greseli...semnatura era completata dar am uitat sa bifez sa fie si afisata. Eu am intrebat despre un service recomandat de voi si am mentionat unul deja stiut de toata lumea dar care are preturi piperate pentru manopera.credeam ca sunt on-topic cu mesajul meu ...in afara de faptul ca am cerut si o parere...ce sa-i fac nu sunt cunoscator si am apelat la bunavointa voastra, am sa fiu mai atent ce scriu,unde scriu data viitoare.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Vin 16-Feb-2007 00:24

Am auzit de problema ta la reno laguna 2, e vorba de niste carlige la etrierii spate care raman fixati pe ceva (datorita in special mizeriei) si infraneaza roata...e chestie notorie la baietii cu tamburi, s-au obisnuit s-o lase in viteza ca sa nu mai traga frana de mana :lol: sau te bagi sub masina si tragi de carligii aia, ceea ce nu e prea placut.
acu' o avea xsara acelasi sistem?

bine ai venit. nu fii suparat pe baieti, asteapta si ei weekend-ul si s-au plictisit de mutat posturi puse unde nu trebuie :wink: .

daca vrei un service mai ieftin vorbeste pe pm cu khan, mai ieftin (dar bun la banii cheltuiti) nu cred sa gasesti.

ps 3 moderatori si toti trei i-ati facut observatie, totusi e primul lui post...
khan i-a si raspuns, jos palaria, dar de creionul rosu ce sa mai zic :?: eu zic ca o observatie ajungea, sau sa-i chemam si pe matrixu si marian sa-l certe si ei? geeesh
Cosmin
high energy music expression

Stefannn
de-abia inscris

Mesajde Stefannn » Sâm 17-Feb-2007 12:51

Multumesc Bezz, sunt sigur ca toti baietii de aici sunt super ok, am citit o multime de mesaje de pe acest forum si sunt impresionat....este normal sa existe niste reguli si sa fie si respectate.
tineti-o tot asa, faceti treaba buna!
Am aplicat si eu metoda in ultimul timp si nu mai trag frana de mana, o las in viteze...asta pana ajung la un service.

Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”