filtru polen picasso
Moderator: Echipa Tehnica
filtru polen picasso
sant proaspat posesor al unui xsara picasso si ma intreb unde este localizat filtru polen [cred ca asa se numeste ]de la aerul conditionat automat ca tare as vrea sal schimb .multumesc mult
filtru particule
chiar nu stie nimeni unde este la picasso filtrul, sau este o intrebare asa simpla de nu i pasa la nimeni?

vezi ca pe lizeanu ( prima intersectie dreapta cand iesi din pasaj de la bucur obor spre stefan cel mare ) sunt vreo 3 magazine unu langa altul 2 pe dreapta la 100 m de intersectie si unu vis a vis cu piese de citroen mai ieftine.Eu de acolo miam luat filtrele cand am facut revizia.Si filtrul meu de polen era negru ca o janta de tabla iar dupa schimbare cand am dat drumu la ventilatie se simtea ca da aer puternic si la prima treapta.
La magazinele de pe lizeanu erau asa :
- filtru motorina 60 ron
- filtru ulei 40 ron
- filtru de aer 50 ron
- filtru de polen 70 ron
- ulei am bagat total 5w40 150 5 l lei din targ unde aveau si filtre man foarte ieftine.
preturile difera de la magazin la magazin acolo, la un magazin e mai ieftin filtru de motorina si mai scump de polen si in invers.
.oricum daca va duceti in targ unde au costruit astia cladirile alea noi pe la jumate gasiti filtre man, uleiuri si piese ieftine.dupa ce am luat filtrele de pe lizeanu am vazut si in targ aceleasi filtre mai ieftine :d
- filtru motorina 60 ron
- filtru ulei 40 ron
- filtru de aer 50 ron
- filtru de polen 70 ron
- ulei am bagat total 5w40 150 5 l lei din targ unde aveau si filtre man foarte ieftine.
preturile difera de la magazin la magazin acolo, la un magazin e mai ieftin filtru de motorina si mai scump de polen si in invers.

filtru
inca nu am ajuns la magazin sa imi iau filtru [din cauza programului de munca ] dar saptamana trecuta miam luat kitul de distributie cu 300 lei si pompa de apa cu 12o lei .de la un magazin din oras si in fata mea a luat un domn un filtru polen pentru reno laguna model 2002 si a platit 27 lei[ am ramas uimit stiind ca la reno .sant preturi mari] deci nu m,a astept sa platesc nici eu mai mult ....dar al alt magazin nu dau nume kitul plus pompa de apa este 1100 lei si nu imi explic diferenta cu toate ca lucrez in vanzari ,dar de aste este poate difera si producatorul piesei ...
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”