... acum eu imi pun intrebarea fireasca: este ARAL mai bun decat uleiul recomandat de constructor (TOTAL QUARZ 9000)? pentru ca nu se pune problema de efectul placebo sau ca mi se pare mie (zgomotul a fost remarcat si de niste amici ai mei) iar consumul a fost remarcat de buzunarul meu (foarte bucuros ca plateste mai putin pe motorina) ... si daca este asa de ce nu se recomanda din start ARAL? sau sunt si aici interese de corporatie ...
PS ... baia la XSARA nu este din aluminiu ci dintr-un aliaj din magneziu care se sudeaza foarte usor in mediu protejat (MIG cu sarma din aliaj de magneziu) ... reparatia a costat 200 RON (baia avea o gaura de incapeau doi pumni prin ea ... victima a cazut inclusiv busonul de scurgere) ... orice alt procedeu de sudura este sortit din start esecului ... una noua variaza intre 910 RON (meteor cu livrare cand o da dumnezeu sau cand or gasi ei ca pe stoc nu aveau) si 1263 RON (autokarma ... livrare in aceeasi zi) ... la dezmembrari nu am gasit pe motivul ca masina este prea noua