husa volan
Moderator: Echipa Tehnica
husa volan
caut si eu de ceva vreme o husa de volan si nu am gasit ....am cautat si in targ la vitan si nu am gasit acolo o husa care sa acopere volanul ..am probat cateva si nici una nu s potrivea..erau prea mici ..stie cineva unde as putea gasi 

Re: husa volan
E normal ca husa sa intre putin cam fortat. Eu am luat o husa normala (daca or fi si anormale...) si ajutat de o surubelnita am reusit sa o pun. Husa cedeaza atat incat sa o poti intinde pe volan. Daca pusa deasupra volanului se potriveste.... incearca o surubelnita mai mare 

- Teo-Onesti
- pasionat
t
Asa este!Daca ar intra mai usor,ti-ar luneca pe volan si ai putea pierde controlul directiei.Trebuie sa intre fortat!
husa volan
Multumesc de raspunsuri! cred ca o sa mai trag o fugutza in targ la vitan...sa imi iau o husa!
....eu credeam ca tre sa intre mai lejer...
multumesc Teo-Onesti si Catalin29.

multumesc Teo-Onesti si Catalin29.
- Teo-Onesti
- pasionat
B
Bafta! Sa ne zici rezultatul.
Apropo husa :))
Eu am avut inainte un Golf, acum am pe langa BX si o Mazda, si mereu am de a face cu masini.
Insa la BX-ul meu, va pot spune linistit, ca nu am gasit nici eu husa, absolut nicaieri pana acum.
Toate sunt mici, si cand spun, chiar asa este :))............eu am luat surubelnita si de toate, dar nu se poate pune, in cel mai buna caz, se rup, asa cum am patit deja cu 2 buc.
Eu mi-am luat o husa "universala", care se pune pe volan, si acesta ar trebui sa acopere tot volanul, dupa care il prinzi cu niste "ate" :)
Asa tine cat de cat, insa nici asta nu acopera volanul, si incepe sa se invarte :(
Eu am avut inainte un Golf, acum am pe langa BX si o Mazda, si mereu am de a face cu masini.
Insa la BX-ul meu, va pot spune linistit, ca nu am gasit nici eu husa, absolut nicaieri pana acum.
Toate sunt mici, si cand spun, chiar asa este :))............eu am luat surubelnita si de toate, dar nu se poate pune, in cel mai buna caz, se rup, asa cum am patit deja cu 2 buc.
Eu mi-am luat o husa "universala", care se pune pe volan, si acesta ar trebui sa acopere tot volanul, dupa care il prinzi cu niste "ate" :)
Asa tine cat de cat, insa nici asta nu acopera volanul, si incepe sa se invarte :(
- Teo-Onesti
- pasionat
e
Eu am pus,husa obisnuita din targ,pe unul di bx-urile care le-am avut si a intrat perfect(putin fortat-asa trebuie!)