Mesajde paco » Joi 13-Ian-2005 21:35
Daca iti curge hidraulica, e riscant sa iesi afara cu ea, mai ales pe drumuri neumblate, iarna etc. Risti s-o lasi acolo multa vreme.
Eu am fost cu a mea in muntii Orastiei, m-am cocotat pana la cetatea dacica de la Costesti (fix sub ruinele cetatii!), n-am avut nici o problema, dar, cand am ajuns in Buc, la vreo doua zile, mi-a crapat un furtun de retur si intr-o ora eram pe busi, nu mai stiam ce sa fac. Noroc ca eram in oras, daca o apuca la munte eram un fericit!!!
Asta e riscul suspensiei hidraulice, dar, pe de alta parte, nu-ti imagina ca se rupe zilnic!
Eu sunt la al 5-lea BX (6 ani!) si nici unul nu m-a lasat in drum, doar in oras...Caci, statistic vorbind, stai mult mai mult cu ea in oras decat afara, asa ca, daca e sa se intample, sunt mult mai mari sansele sa se intample in urbe. In plus, multe scurgeri sunt minore, nu afecteaza decat vag nivelul de ulei, rar se petrece fenomenul golirii ample a rezervorului, cum a fost la mine. De obicei (asa cred), mai picura pe ici, mai da pe dincolo, dar astea sunt previzibile, adica ai vreme sa completezi cu LHM.
Bafta!
Totusi, daca masina e in stare deplorabila cu hidraulica, mai bine i-ati alta, chiar si alt BX, dar sa aiba instalatia buna. Un BX cu hidraulica buna e o masina faina, fara, e pacoste!