nicum scrie:In stationare nu cred ca se pot uza decit suportii de cauciuc, care oricum se uzeaza prin imbatrinire. Deci, daca masina sta mai mult timp, nu cred ca e o tragedie daca o lasi pe burta.
Ca sfat general: priveste cu mare circumspectie ce spun mecanicii, in special referitor la hidraulica. De obicei e invers: instalatia hidraulica merge si cu alte uleiuri (sau chiar altceva gen antigel, motorina), dar nu pentru mult timp pentru ca va incepe sa piarda pe la toate retururile; pompa hidraulica nu e normal sa tacane des, chiar daca "asa face toate", etc. Ca regula si mai generala ei se ghideaza dupa romanescul "las' ca merge si asa, iar cel putin suspensia hidraulica de la Citroen nu e locul pentru improvizatii si minareli specific romanesti.
Mecanicul la care imi repar eu citromobilul are un stil aparte de a face tot felul de improvizatii. Ma dispera. Ii duc piesa noua si omul vine cu o solutie ingenioasa. Spre norocul lui in general cam tine ce face el. Acum e disperat, i-am dus o gramada de piese la schimbat si munceste ca un negru pe plantatia de bumbac. Din pacate a venit iarna si citromobilul meu a ramas dezmembrat