aveti informatii despre bx GTI 16 V CU NR B 16 HSH ????

Forum de discutii generale despre Citroen BX. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Vin 29-Iun-2007 14:23

alexd are dreptate: sint absolut identice. Capacitatile cilindrice sint la fel, deci si taxele sint la fel, o alta idiotenie "made in Romania", dar ma rog, subiectul e altul acum.
Ce difera e consumul, adica banii care ii lasa proprietarul la benzinarie. :wink: Evident senzatiile pe sosea sint si ele altele. :lol:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Sâm 30-Iun-2007 13:08

Ce pot sa adaug: Daca vrei motor puternic iti iei masina respectiva. am testat si eu o masina cu motor identic (un peugeot 405), motorul este superb. ai face o mare greseala sa cumperi masina si sa ii pui diesel. Daca vrei consum redus ia-ti un 1,4 benzina sau un diesel. e clara treaba. Ca sa schimbi motorul (si in acte) iti trebuie MULTA rabdare, ceva bani si noroc. de ce? pentru ca din cate stiu eu (Cel putin teoretic) nu se accepta schimbarea carburantului. Mai informeaza-te. Eu nu as schimba motorul de pe un 16v din principiu. E o masina relativ rara, si daca pui mana pe ea, mai bine pastreaz-o asa.
"If in doubt, flat out!"

mariusbv
pasionat

Mesajde mariusbv » Sâm 30-Iun-2007 13:30

da asa e ... aveti dreptate cu toti.... oricum m-am hotarat sa nu o cumpar.... de fapt am fost convins cu " argumente" forte ..... de catre sotie ..... cei casatoriti stiu despre ce e vorba :P :P ...... mutumesc oricum de sfaturi baieti..... am vb cu propietarul masinii la telefon si vreau sa va zic ca e un tip super de treaba si foarte sincer in ceea ce priveste masina. ii doresc succes in vanzarea masini.... si imi pare sincer rau ca nu am incheiat afacerea...... ...oricum ... curata ironie a sortii..... acum catva timp in urma eram dispus sa-i ofer pe masina 2500 euro dar nu a vrut sa lase din pret......si il inteleg...... omu a zis ca a bagat in ea 6000 euro....... la pretul de acum este super afacere....... dar acum sunt CASATORIT. :lol:
BX

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Sâm 30-Iun-2007 15:47

:shock: pai eu cand eram burlac aveam o dacie, si dupa ce m-am casatorit, la un moment dat aveam 5 masini :lol:

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Sâm 30-Iun-2007 19:15

Nu sunt casatorit acum si am un bx care merge cum merge. dupa ce ma casatoresc voi avea un cx? wow... ce perspectiva... :D
"If in doubt, flat out!"

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Dum 01-Iul-2007 21:38

Poti avea 5 CX-uri, daca se aplica legea lui alex! :lol:

Înapoi la “Citroen BX”