Poze ale Utilizatorilor

Forum de discutii generale despre Citroen BX. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

dan1972
pasionat

Poze ale Utilizatorilor

Mesajde dan1972 » Lun 15-Oct-2007 18:17

Vizitand un alt forum Citroen (Polonia parca) mi-a venit ideea sa propun administratorilor acestui forum, sa organizeze (in masura in care este posibil) o rubrica unde toti cei inregistrati aici, sa isi adauge poze cu masinile lor, in care sa se poata vedea si proprietarul.Cred ca ar fi dragut.Am putea vedea ce masini exista, in ce stare sant, ce dotari au ce imbunatatiri a adus fiecare la masina lui, sau cat de bine a restaurat-o sau a intretinut-o si mai mult decat atat, ne-ar ajuta sa ne cunoastem, fiindca multi (datorita obligatiilor) nu au putut ajunge la intalnirile anuale Citroen-RO.
Dar castigul cel mai mare cred ca ar fi in sensul ca ne putem face o parere despre parcul de Citroen existent (mai ales pe modelele batrane:DS/ID/SM, CX, BX, XM si chiar Xantia).Cred ca ar fi fain sa le putem vedea si eventual sa putem afla povestea fiecarei masini.
Ce parere aveti despre propunerea mea???

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 16-Oct-2007 11:08

Exista deja un registru pentru fiecare model.... Mai exista si rubrica "masina mea"... Insa cind eu am povestit intr-un topic cite am schimbat/modificat/imbunatatit la masina mea, au inceput misto-urile, iar cind am intrebat cum s-a taiat o anvelopa pe interior pe lateral, am aflat ca am fost sabotat de martieni... din pacate cam asta e nivelul forumului la momentul acum. S-a pierdut tot entuziasmul care era initial prin 2004.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Mar 16-Oct-2007 11:49

Dan, asa cum zice si Nicu, exista rubrica "Masina Mea" unde fiecare poate face o descriere a masinii si a propriei persoane. Pozele se pun cu ajutorul imageshack.us . Nu avem spatiu pentru a adauga un fel de album.

Cat despre tine, Nicu, la cum pui problema in mesajele tale, si la patosul cu care te enervezi, e oarecum normal sa inceapa mistourile.

dan1972
pasionat

Mesajde dan1972 » Joi 18-Oct-2007 16:22

nicum - Astfel de opinii zeflemiste trebuie ignorate.Nu stiu cum sa cataloghez fenomenul...Ignorantza...Rautate...
Apropos de legendara discutie cu imbalsamatul "pisicilor egiptene"si de bagat ulei in praguri...Stii ce am patit acum o saptamana cand m-am apucat sa curat pragurile de spoiala pe care o aveau data peste?!?La unul din praguri (dreapta)mi-a intrat discul de smirghel in tabla care era napolitana (a facut gauri mai mici sau mai mari).
Initial si eu am ris, dar am ris de expresia in sine si de legatura cu masinile noastre...E haioasa!
Dar lasa-i pe cei care vor sa rida, sa rada.N-o sa le inchizi gura.Dar sa-i vedem cand s-or apuca de retusuri la tinichigerie si n-or sa mai aiba ce alege din caroserie.
Sigur!E enervant sa vezi ca vrei sa dai un sfat folositor si sa vezi ca esti luat peste picior.Dar orice comunitate are si indivizi de genul acesta.Aceia, dupa parerea mea, nu sant pasionati de masinile astea,ci mai curand conducatori auto si atat.
Cred ca si tu pui prea mult suflet pt.ce zic diversi.Chiar nu are nici o importanta.Cei care reusesc sa inteleaga ce e cu masinile astea...OK.Cine nu, e liber sa faca ce vrea.Nu cred ca asta ne diminueaza noua pasiunea pt. masinile astea capricioase, dar frumoase.
WLD - Pacat ca nu exista spatiu pt.un astfel de album.Dar chiar si prin adaugarea pozelor pe imageshak.us, ar fi un pas, daca acest lucru ar fi obligatoriu.Altfel, din comoditate, marea majoritate nu vor adauga poze.Nu cred ca e mare lucru, ca la inregistrarea pe acest forum, sa fie nevoie sa introduci si o poza.E chestie de cateva minute.
Crezi ca s-ar putea face acest pas???
Cred ca ar fi suficient un scurt comentariu despre masina (nr.ORGA, dotare, motorizare, din ce tara a fost importata, daca a avut recarosare eventual, si eventuale modificari sau imbunatatiri aduse masinii) plus o poza cu masina-proprietar.
Cred ca ne-am putea face o imagine foarte clara, despre ce inseamna parcul de masini Citroen din Romania.Doar este Club Citroen Romania.Nu???:).

Înapoi la “Citroen BX”