Acea valva, are rolul de a controla ventilatia rezervorului, in sensul de a nu permite iesirea combustibilului sau a vaporilor de combustibil.Permite doar sa traga aer, atunci cand se consuma combustibil din rezervor.Altfel s-ar face depresiune in rezervor si la un momentdat, nu s-ar mai alimenta motorul (busonul de umplere e etans).Are si rolul de depoluare, nelasind vaporii sa iasa in atmosfera.
Acel T-eu trebuie lasat liber (sa respire) dar trebuie prins cu un colier de plastic, de gatul de umplere, undeva jos, in paralel cu roata.Celalalt furtun, se infige intr-un stut de plastic de pe gatul de umplere (undeva in partea superioara, aproape de busonul cu cheie) dar care de obicei se rupe.

.
Valva se prinde in pasajul rotii (in partea de sus ai o decupatura dreptunghiulara in tabla contraaripii)...se infige acea ureche de plastic, a valvei (vezi ca are 2 pinteni, din turnare).
Am patit si eu acelasi lucru, dar valva nu a cazut de tot, a frecat pe cauciuc pana s-a gaurit si a trebuit sa cumpar alta noua, foarte scumpa.Dupa care am constatat ca e rupt stutul de pe gatul rezervorului, asa ca o puneam de pomana.Am lasat-o fara, urmand ca la vara sa-i demontez gatul rezervorului si sa vad ce-i fac...cum carpesc acel stut rupt.
Dar e nasol, fiindca roata poate arunca apa cu noroi in gatul rezervorului care inevitabil ajunge in benzina, urmand ca la primul ger sa creieze dop de gheata pe conducte.Asa ca stau cu emotii si cu solutia anti-inghet (Alcool Izopropilic - 2+2) dupa mine, oriunde merg cu masina.
Spor la treaba!:).