Omu' a zis ca masina nu are nici ITP, si nici serie la motor, este exact in situatia mea. La mine se vede tablita cu tipul motorului.
Cand am inceput nebunia (pe vremea cand aveam ceva bani, acu nu mai am nimic si d-aia e totu pe hold) am sunat la RAR si am zis ca: am cumparat o masina, si trebuie sa-i fac autentificarea. Seria motorului NU e vizibila, se poate poansona daca masina nu are ITP? Raspunsul a fost un "NU" categoric, si ca trebuie sa-mi fac ITP-ul la ei, la RAR... si atunci a inceput nebunia pe care am mai povestit-o p-aci cred, anume ca aia de la RAR nu vor sa-mi dea ITPu (implicit sa faca poansonarea, si pe urma identificarea) pentru ca cica "trebuie verificat in partea de jos a blocului motor(sub masina) ptr a vedea daca n-o fi fost acolo poansonata vrodata seria". Si ca trebuie sa spal acolo motorul, ca lumea de tot. Si de'atunci...vacanta, chestii, banii s-au dus, masina a mai intampinat niste probleme care la randul lor au mai costat bani, si eu de ... cred ca mai mult de 3 luni de zile am cartea masinii la RAR...
@abarth_mcm: daca tot ce trebuie sa fac e sa ma duc cu fostul propietar la notariat si sa fac ce'ai zis tu, este o salvare! Adica daca, avand in dinti hartia aia cand ma duc la autentificare, scap de toata problema cu seria si de toti dracii aferenti!... astept raspuns, e o raza de speranta reply-u' tau de mai sus