Viitor BX
Moderator: Echipa Tehnica
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
pai... modelul nu este foarte complicat, ba chiar este unul tare simplu, neavand cine stie ce optiuni. cu masina ridicata si in pozitie normala, apasand pe fiecare colt al masinii, ar trebui sa se lase, apoi sa revina usor, fara sa capete balans. daca cumva este tare, in partea resoectiva este sfera descarcata/sparta. sa te uiti in vasul de LHM sa aiba LHM, nu alte porcarii (verde deschis, foarte moale). cutia de viteze se afla in baia de ulei a motorului, adica in carterul inferior. mai vezi si tu sa nu aplaude planetarele in curbe, iar in rest.... ca la orice alta masina.
- abarth_mcm
- pasionat
dar ai condus masina?ce impresie ti-a facut?da..e ok ca e cel mai simplu model...
vrei o masina sa tragi de ea un an doi?si crezi ca bx-ul asta tine un an doi sa o alergi tu fara sa se strice?nu prea cred......nu cred ca e ideal pt ce vrei tu..
vrei o masina sa tragi de ea un an doi?si crezi ca bx-ul asta tine un an doi sa o alergi tu fara sa se strice?nu prea cred......nu cred ca e ideal pt ce vrei tu..
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
viitor bx
deci, eu am nevoie de masina asta 2 ani maxim, dar nu am zis ca va rezista fara interventii 2 ani. sunt constient ca vor fi probleme. Am zis ca imi doresc masina doar provizoriu pana imi voi lua ceva mai "recent".
Din pacate nu am codus inca o astefel de masina. m-am urcat in ea... doar asa de parere. In ansablu mi-a facut o parere foarte buna. imi place. Totusi versiunea pe care am vazuto eu e din '92... deci clar e o oarecare diferenta. Dar poate am noroc si e ok si asta :d
Din pacate nu am codus inca o astefel de masina. m-am urcat in ea... doar asa de parere. In ansablu mi-a facut o parere foarte buna. imi place. Totusi versiunea pe care am vazuto eu e din '92... deci clar e o oarecare diferenta. Dar poate am noroc si e ok si asta :d
Over 109 mile an hour on the road. Under 108 minutes a year in the air.
- abarth_mcm
- pasionat
adica nu as recomanda hidraulica pt o masina cu care vrei sa mergi zilnic. nu ca nu e buna hidraulica in sine ca un concept(mie imi place si de aceea am si vrut bx neaparat). Dar nu stii ce cumperi..fiind veche masina..o sa ai probleme la hidraulica daca mergi zilnic.. daca ti-o pui la punt e f OK..dar daca nu, nu prea e ok.
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
viitor bx
stii cum e? e veche oricum masina. Probleme pot aparea oricum la orice.
Omul spune ca a schimbat conductele de la hidraulica si o intretine cu ulei LHM, asta e un plus.
Omul spune ca a schimbat conductele de la hidraulica si o intretine cu ulei LHM, asta e un plus.

- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
abarth_mcm scrie:daca avea alt motor, merita.
din ce am vazut eu, in veci nu mi-as lua BX cu 1400 carburator. Am vazut si la un amic si te iei cu mainile de cap ce e acolo... Cel pe benzina injectie e muuuuuuuuuuult mai aerisit!
daca era diesel, merita poate
Cred ca exact pe dos... injectia e mai complicata decit carburatia. Intimplator motorul ala de 1.4 e cel mai aerisit ;)
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
viitor bx
hmmm... din cate vad parerile sunt impartite.
- Andrei Anghel
- pasionat