demontare cochilie
Moderator: Echipa Tehnica
demontare cochilie
mi s-au ars ceva becuri in bord si vreau sa dau cochilia jos; am dat jos cele 2 suruburi din fata dar vad ca nu vrea sa iasa chiar daca trag de ea. am vazut ca mai are in spate (spre parbriz) doua cleme dar nu mai stiu sigur cum trebuie sa trag ca sa iasa si nu vreau sa fac vreo prostie. please help!
- abarth_mcm
- pasionat
Sunt doua cleme in spate.
Cea din dreapta o poti da jos...bagi mana si o scoti.
Cea din stanga e IMPOSIBIL de dat jos.Eu am tras de bord si a sarit in final..dar e f riscant pt ca se poate rupe bordul. Mult succes.
Bordul sta si daca nu ii mai pui clemele acelea.
Cea din dreapta o poti da jos...bagi mana si o scoti.
Cea din stanga e IMPOSIBIL de dat jos.Eu am tras de bord si a sarit in final..dar e f riscant pt ca se poate rupe bordul. Mult succes.
Bordul sta si daca nu ii mai pui clemele acelea.
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
- abarth_mcm
- pasionat
Nu am nicio poza. Sorry. Am fost fraier ca nu am facut poza cand am demontat.
Deci clema din dreapta cochiliei o poti da jos(bagi mana prin centru pe acolo..dai jos policioara aia de deasupra bordului unde pui telefonul).
Partea nasoala e ca NU POTI da jos clema din stanga, Eu am tras in final de bord si a iesit(mi s-a crapat un pic bordul in spate..dar l-am lipit si nu se cunoaste).
Bafta!! Si ai mare grija!!! Cu cabul de km nu treb sa iti faci griji..
Deci clema din dreapta cochiliei o poti da jos(bagi mana prin centru pe acolo..dai jos policioara aia de deasupra bordului unde pui telefonul).
Partea nasoala e ca NU POTI da jos clema din stanga, Eu am tras in final de bord si a iesit(mi s-a crapat un pic bordul in spate..dar l-am lipit si nu se cunoaste).
Bafta!! Si ai mare grija!!! Cu cabul de km nu treb sa iti faci griji..
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
- abarth_mcm
- pasionat
la mine nu se aprind beculetele de fundal(cele care dau culoarea verde) si nici la turometru.... noaptea pur si simplu nu mai vad nimic in bord. in schimb celelalte beculete functioneaza: ulei, bujie, frana de mana, baterie, lumini...etc. vreau sa dau jos cochilia pt ca ma gandesc ca nu face contact pe undeva pe acolo prin spate... sigurantele le-am schimbat pe toate dar degeaba... in schimb am observat ca nu am curent pe firele care intra in potentiometrul de reglare a intensitatii luminii... undeva e o problema
- abarth_mcm
- pasionat
- abarth_mcm
- pasionat
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Uite cum se desface bordul:
http://www.tramontana.co.hu/citroen/ele ... hboard.php
http://www.tramontana.co.hu/citroen/ele ... hboard.php
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- abarth_mcm
- pasionat