Sunt nou pe forum. Citind discutiile, am vazut ca administratorul are ceva cunostinte la niste serviceuri care stiu sa repare BX-uri in Romania. Eu sunt in Franta deobicei, dar vin si prin Romania si mi-ar conveni sa fac niste reparatii (am o aripa infundata pe spate de la vechiul proprietar si niste reglaje la nivel de motor, bucse etc) si un pic de intretinere (la singe, nu asa de fatada) la preturi "romanesti". Asta pentru ca piesele aici costa enorm, mina de lucru in service inca si mai mult, si in plus in vacante am timp si dispozitie sa ma concentrez pe o reparatie-revizie mai mult decit in perioada activa de peste an unde numai de masina nu ai timp sa te ocupi.

Ahhh, by the way: eu am un BX din 1987 16 TRS cu 90 000 la bord din care numai vreo 10 000 rulati in Romania (in vacante). O am de trei ani, am cumparat-o cu 300 de euro si am "bagat" constant in ea reparatii, cele mai multe preventive, cred ca de cel putin 3000-4000 de euro (care in Franta nu sunt bani chiar asa de multi). Am preferat varianta asta pentru ca masina fusese la un pensionar si nu e distrusa. Dar ce am reparat e din cauza vechimii (circuit cauciuc hidraulic, sfere, frine complete fata-spate, cauciucuri, rulment suspensie si brat dreapta spate, curele distributie si alternator, radiator, pompa de benzina, bujii de mai multe ori, filtre de mai multe ori etc, etc, etc...)
Astept raspunsurile voastre!