Am o intrebare am un citroen si vreau sa cumpar urmatoarele piese NOI :
1 toate conductele de presiune
2 toate furtunasele de retur + caracatita aia pe scurt tot returul
Se gasesc undeva ? Poate cineva de aici are idee .
Va multumesc
O mica intrebare ???
Moderator: Echipa Tehnica
-
- de-abia inscris
-
- pasionat
bx
Daca te intereseaza ceia ce spui ,da-mi un telefon la 0744 864606 sau0234 519764
Atelier reparatii Citroen, PM pt detalii
Re: O mica intrebare ???
vely_brabus scrie:Am o intrebare am un citroen si vreau sa cumpar urmatoarele piese NOI :
1 toate conductele de presiune
2 toate furtunasele de retur + caracatita aia pe scurt tot returul
Se gasesc undeva ? Poate cineva de aici are idee .
Va multumesc
ceva conducte (cele lungi ce vin din spate) le are (inca, sper) userul Dan1972, are un anunt la rubrica vinzari. caracatitele (asa le zice celor 3 grupuri de furtune de cauciuc de pe puntea fata) nu se mai gaseste noua din pacate, poate doar sa ai un noroc chior. aia din fericire se poate reconstitui din furtun de retur de injectoare si tevi metalice sudate intre ele la jonctiunile mari. nu e elegant, dar daca furtunele sint noi macar ai garantia ca nu crapa cind ti-e lumea mai draga. sau poate are domnu' Sandu vreo masina din dezmembrari care are furtunele intregi inca, ia legatura cu el
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
- pasionat
B.X
Eu am orice conducta , indiferent de lungime ,sunt noi Am si acea ; CARACATETA" tot noi ,fiindca eu am adus in urma cu citiva ani 50 buc. de caracatite si 200 de buc .de conducte, cam 650m .Eu nu le pot vinde , decit sa le montez eu ,pentru a lua manopera.Mecanicii stiu acest lucra, caci asa se procedeaza
Atelier reparatii Citroen, PM pt detalii
-
- simpatizant
-
- pasionat
Re: B.X
Valentin Sandu scrie:Eu am orice conducta , indiferent de lungime ,sunt noi Am si acea ; CARACATETA" tot noi ,fiindca eu am adus in urma cu citiva ani 50 buc. de caracatite si 200 de buc .de conducte, cam 650m .Eu nu le pot vinde , decit sa le montez eu ,pentru a lua manopera.Mecanicii stiu acest lucra, caci asa se procedeaza
Eu daca as primi un astfel de raspuns v-as ura, cu zambetul pe buze: "sa le pastrati sanatos" !
Dar asta sunt eu, poate altii chiar nu gasesc alte metode. Dar va spun ca se poate si altfel, cum a spus cineva mai sus. Si eu am facut astfel de modificare la BX, dar, de retinut: sa le faceti la fel cum au fost legate din fabrica, nu retururi individuale cum am facut eu ca nu este bine si nici eficient.
- abarth_mcm
- pasionat
petcasandrei scrie:unde as putea sa gasesc si eu toate conductele de la hidraulica noi ?
cele cu diametrul mic: adica cele lungi de sub masina, cele de la cilindrii spate, etc - merg de la Oltcit adaptate- doar la lungime un pic difera, dar pot fi puse. Eu mi-am cumparat acum vreo 2 ani : 4 lungi si vreo 2 scurte sa am rezerva.
Am auzit ca acum s-ar gasi mai greu chiar si conducte de Oltcit - dar cand am luat eu erau berechet.
Restul conductelor nu se potrivesc de la nimic si slabe sanse sa le gasesti noi.
Retururi: orice care rezista la LHM...cam pe testate sincer sa fiu.
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.