Chiuloasa BX Turbo diesel
Moderator: Echipa Tehnica
Chiuloasa BX Turbo diesel
Mi-a dat cineva mai demult un mesaj ca are o chiuloasa de A8A de vanzare. sa ma contactati si p mine care aveti. A mea a crapat detot. MS.
teoretic merge pusa chiulasa de 1,9 D de 71 CP (A8B cred ca ii zice la motor), cea de la A8A, cel de 65 CP are altfel dispuse gaurile de la admisie si evacuare. insa chiar daca pare la fel pe afara, sint niste diferente majore la material si la gosimea peretelui interior, practic se poate sparge din cauza presiunii suplimentare create de turbina
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
lacatele alea nu se prea potrivesc ele asa... de la una la alta; gaura este data prin toate 3 lagarele odata, si prelucrata cu ele stranse, asa ca daca pui alte lacate, poti sa ai surpriza mare sa nu prea vina bine si sa gripeze axa; este acelasi lucru ca si cand ai schimba lacatele intre 2 biele... personal, iti sugerez sa cauti o chiuloasa cu tot cu lacate; axa cu came nu e problema, merge oricare...
Confirm si eu faza cu "lacatele" sau semi-lagarele superioare.
Am inlocuit o axa cu came si am zis sa pun si lacatele noi. Surpriza - axa nu se mai invartea! Montat lacatele vechi cu axa noua, mergea brici
Practic cam ai nevoie de o chiulasa completa....
Inca ceva: daca are conducta de ungere superioara (montata pe lacate), trebuie sa te asiguri ca are si O-ringurile in care se monteaza aceasta conducta (O-ringurile respective sunt bagate in locasurile in care vin infipte piciorusele conductei de ungere). Fara O-ringuri scapa debitul de ulei pe langa lacate si nu se ung suficient camele.
Am inlocuit o axa cu came si am zis sa pun si lacatele noi. Surpriza - axa nu se mai invartea! Montat lacatele vechi cu axa noua, mergea brici

Practic cam ai nevoie de o chiulasa completa....
Inca ceva: daca are conducta de ungere superioara (montata pe lacate), trebuie sa te asiguri ca are si O-ringurile in care se monteaza aceasta conducta (O-ringurile respective sunt bagate in locasurile in care vin infipte piciorusele conductei de ungere). Fara O-ringuri scapa debitul de ulei pe langa lacate si nu se ung suficient camele.
-
- pasionat
chiuloasa bx
Daca vrei chiuloasa, de B.X da-mi un telefon si i-ti spun unde gasesti in Bacau Tel.0744864606 sau 0234519764
Atelier reparatii Citroen, PM pt detalii
- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
ai grija la montarea capacelor de ax.1 si 3 nu au aceeasi dimensiune.daca le pui invers crapa.1 il pui spre pompa hidraulica,3 spre distributie. cifrele 1,2,3 de pe capace sa fie orientate spre parbriz,gaurile din capace nu sunt egale.
eu am ax si capace de turbo dar nu le-as da moca ca daca-mi crapa mie nu cred ca gasesc prea usor.
eu am ax si capace de turbo dar nu le-as da moca ca daca-mi crapa mie nu cred ca gasesc prea usor.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!