Salut .
Amu un bx19 gti care vreau sa il bag in reparatie generala.
Am nevoie de ajutorul vostru ptr a afla de unde pot sa iau piese si daca stiti vreun mecanic din Constanta .
La capitolul piese as avea nevoie de cel putin urmatoarele :
punte fata
bieleta directie stanga
bielete antiruliu
bucsi pivoti fata etc
pistoane hidraulice ptr fata
dozator frana sau cum ii zice
si probabil si altele care nu le stiu acuma .
astept recomandarile voastre , va multumesc anticipat
reparatie capitala bx
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Pentru puntea fata incearca la dezmembrari, ca una noua o sa te cocoseze
Bielete, bucsi, etc, gasesti la magazinul de pe Eminescu (stiu ca esti din Constanta, dar poti sa comanzi)
Pistoanele hidraulice de pe net (www.gsfcarparts.com) fie SH, cum te tine buzunarul. Atentie ca transportul la piese mari te cocoseaza. Eu mi-am comandat caseta de directie si m-a costat 90 de lire doar transportul.
Dozatorul de frina il comanzi pe net. E vorba de frina, doar!
bafta!
Bielete, bucsi, etc, gasesti la magazinul de pe Eminescu (stiu ca esti din Constanta, dar poti sa comanzi)
Pistoanele hidraulice de pe net (www.gsfcarparts.com) fie SH, cum te tine buzunarul. Atentie ca transportul la piese mari te cocoseaza. Eu mi-am comandat caseta de directie si m-a costat 90 de lire doar transportul.
Dozatorul de frina il comanzi pe net. E vorba de frina, doar!
bafta!
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- Teo-Onesti
- pasionat
d
De preferat sa cumperi un "bot"de citroen Bx cu totul,daca ai prea multe piese de schimbat...
Eu am un prieten in Constanta care nu a gasit nici un mecanic pentru partea de hidraulica la BX-ul sau. Ar fi fost candva cineva, dar nu mai lucreaza sau e plecat din tara...
Ca si razvan1(tot constantean) amicul meu bate drumul pana la Galati cand are probleme. (mai greu e atunci cand nu poate sa deplaseze masina si repara si el cum poate dupa ce primeste sfaturile prin telefon)
De aceea, pentru cazurile de urgenta, daca gasesti un mecanic priceput, scrie te rog adresa sa o pot spune si eu prietenului meu.
Pentru piesele de care ai nevoie poti lua legatura cu retro.
Ca si razvan1(tot constantean) amicul meu bate drumul pana la Galati cand are probleme. (mai greu e atunci cand nu poate sa deplaseze masina si repara si el cum poate dupa ce primeste sfaturile prin telefon)
De aceea, pentru cazurile de urgenta, daca gasesti un mecanic priceput, scrie te rog adresa sa o pot spune si eu prietenului meu.
Pentru piesele de care ai nevoie poti lua legatura cu retro.
- levente_txf
- simpatizant
- levente_txf
- simpatizant