Mesajde sandu2006v » Sâm 04-Mar-2006 07:28
Sa va explic exact, pe larg cum se manifesta...De ceva vreme, martorii Stop si cel de-al treilea de la suspensie stau aprinsi foarte mult.Masina se ridica, amortizeaza normal, servo-directia merge perfect.Inainte cum se ridica se si stingeau martorii. Acum stau aprinsi cam 40 minute dupa ce mergi cu mashina si apoi incep sa se stinga (se sting foarte ciudat, se reduce intensitatea becurilor), apoi sa se aprinda (tot la fel, dar creshte intensitatea becului, asta durand cam 1 - 2 secunde, ca la un bec cu intrerupator care-l invarti, daca ma intelegeti), iar asta se tot repeta, cred ca in functie de turatia motorului (nu stiu exact, asa am observat). Chiar ieri am incercat si am curatat filtrele din rezervorul verde, dar tot degeaba. Nivelul e perfect in vasul verde. Apropo nu stiti care e ordinea firelor din spatele rezervorului verde ? VERDE - MARO sau MARO - VERDE (dinspre parbriz inspre far, uitandu-te de langa aripa din dreapta). Astept informatii. Orice sfat imi este foarte de folos. Va multumesc.