Sfaturi utile BX...
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
Sfaturi utile BX...
Salut! Unde pot umbla ca sa fac sa functioneze indicatorul usi deschise respectiv portbagaj si capota ? Se aprind doar usile...Ce ii pot face la toba de esapament sa nu se mai auda la evacuare la capatul tzevii presiunea aia ?
raspuns general.....NIMIC !!!
motivele sunt simple...1 doar usile trebuie sa se aprinda de vreme ce capota si hayonul nu sunt representate cu bec in bord chiar daca sunt desenate acolo!......2 asha e construita masina si nu vad de ce te dranjeaza asha de tare zgomotul de evacuare. poti schimba toba finala cu una de la alta masina dar nu cred ca merita efortul!
motivele sunt simple...1 doar usile trebuie sa se aprinda de vreme ce capota si hayonul nu sunt representate cu bec in bord chiar daca sunt desenate acolo!......2 asha e construita masina si nu vad de ce te dranjeaza asha de tare zgomotul de evacuare. poti schimba toba finala cu una de la alta masina dar nu cred ca merita efortul!
..... frantuzoaica pretentioasa !!!
-
- pasionat
->La usa de la sofer nu se aprinde deloc. Am sudat tob, era sparta la rotund sub masina si acum nu se mai aude nimic, decat sunetul acela (presiunea)de evacuare.
->Ia sa vedem altceva...Cum vi se par motoarele de 1905 cmc ? Silentioase? Zgomotoase ?
->Dupa ce se lasa masina, care e pozitia ei? Ridicata de fata si lasata de spate? Ridicata de spate si lasata de fata ? Egal ?
->Cat va consuma acest motor ?
->La indicatoarele alea de care am mai pomenit din bord pentru usi, capota si portbagaj sunt toate firele...Unde se duc acelea ? Sunt 9 fire [8 verzi]-[1 albastru] ... Astept raspunsui pe rand...Multumesc...
->Ia sa vedem altceva...Cum vi se par motoarele de 1905 cmc ? Silentioase? Zgomotoase ?
->Dupa ce se lasa masina, care e pozitia ei? Ridicata de fata si lasata de spate? Ridicata de spate si lasata de fata ? Egal ?
->Cat va consuma acest motor ?
->La indicatoarele alea de care am mai pomenit din bord pentru usi, capota si portbagaj sunt toate firele...Unde se duc acelea ? Sunt 9 fire [8 verzi]-[1 albastru] ... Astept raspunsui pe rand...Multumesc...
-
- pasionat
-
- pasionat
-
- pasionat
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
Mai omeni buni va rog frumos sa respectati macar putin subiectele.Este al doilea subiect deschis cu aceeasi intrebare despre senzorii de la usi si se discuta despre consum,
desi se cer pareri despre acest motor in alt subiect.
Rog initiatorul acestor subiecte sa nu le mai "amestece" pt. ca, desi nu-mi place, o sa le inchid.

Rog initiatorul acestor subiecte sa nu le mai "amestece" pt. ca, desi nu-mi place, o sa le inchid.