ceva mai complicat
Moderator: Echipa Tehnica
ceva mai complicat
am un bx (febletzea mea)...mostenire de la tata etc etc....ok toate bune si frumoase numai ca tata o botzit o la un momment dat...in loc de motor 1.4RE al ei din acte tata i-a montat 1.7RD ei a meers ce a mers q el si aquma a expirat ITP ul...nu am ce sa ii fac
( ar trebui sa manaresc undeva ITP ul cu inca o mashina roshie ca a mea pt poza la motor...sau cat ar ajunge la vreun mecanic sa o desfac iar (of) si sa ii pun benzina la loc (dar parca nu ash vrea)...datzi mi idei ms frumos

E destul de greu.Gandeste-te numai la faptul ca va trebui sa golesti complet rezervorul de motorina....E o operatiune banala, dar care cere ceva efort.Asta ca sa nu mai vorbesc de schimbarea motorului cu adaptarile aferente....
Incearca mai bine sa obtii niste acte (o factura)pt.motorul tau, fie de la un parc de dezmembrari, fie de la cel de la care s-a cumparat motorul tau diesel.E imposibil sa nu se poata....Doar si acel motor provine de pe o masina care a fost dezmembrata.
Incearca sa o rezolvi legal ca sa fie definitiv si sa nu mai ai dureri de cap la fiecare 2 ani la ITP.
Incearca mai bine sa obtii niste acte (o factura)pt.motorul tau, fie de la un parc de dezmembrari, fie de la cel de la care s-a cumparat motorul tau diesel.E imposibil sa nu se poata....Doar si acel motor provine de pe o masina care a fost dezmembrata.
Incearca sa o rezolvi legal ca sa fie definitiv si sa nu mai ai dureri de cap la fiecare 2 ani la ITP.
-
- RETRAS LA PENSIE
ceva mai complicat
Daca am inteles bine trebuie sa-i modifici in talon motorul. Daca e asa, atunci ta duci la RAR (cu ocazia asta faci si ITP -ul ), iti completeza in CI si cu aia te duci la politie. Singurul loc unde iti poate cere actul de provenienta al motorului este la politie, desi ma indoiesc ca o sa ti-l ceara.
ceva mai complicat
Cum arata declaratia asta ? Este o simpla declaratie sau trebuie sa prezinti acte ?