Punte spate BX

Forum de discutii generale despre Citroen BX. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

AdyF
de-abia inscris

Punte spate BX

Mesajde AdyF » Lun 16-Apr-2007 15:52

Salutare baieti nu stiu care ma puteti ajuta ... sfaturi probabil si piese.Am o cuostinta care are un BX Leader diesel , parca motorul de 1.9 nu stiu sigur.Masina a fost intretinuta bine reparata in service citoren in Cluj.Ei de ceva vreme sa rupt puntea (zice proprietaru) spate si masina e trasa intr-un garaj.Nu am vazut inca masina in starea in care e acum.Vreau sa o iau si sa o fac.Cum arata puntea spate la BX ? Seamana cu cea de oltcit :D? Pe asta o stiu ... am inteles ca e pe ceva rulmenti cu ace (probabil ca si puntea fata la oltcit pentru cine stie).Ce s-ar fi putut rupe ? Unde sa ma uit la ea ?La ce ?Si daca stie cineva de ptin baia mare - Cluj vre-un centru de dezmembrari de unde as putea lua piese.Thx

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 16-Apr-2007 16:14

Puntea spate de BX nu are nici o legatura cu aia de Oltcit. ma rog sint independente amindoua, dar clar difera. Nu te gindi sa faci vreo improvizatie.
Poti sa iei una de la dezmembrari.
Mi se pare important sa aflii de ce s-a rupt puntea aia. Daca proprietarul masinii a mers cu sferele sparte sau descarcate atunci nu merita, inseamna ca tot sasiul e praf. Punti fata fisurate se mai intimpla, dar punte spate rupta, n-am mai auzit. Daca o sa te bagi sub un BX o sa intelegi ca puntea aia e cam greu de rupt.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

AdyF
de-abia inscris

Mesajde AdyF » Lun 16-Apr-2007 16:17

Dupa cum spuneam .. nu am favut niciodata un BX pe dedesupt ... nu stiu ce sa intamplat acolo , peste 2 saptamani o sa ma bag pe sub dansa sa vad ce si cum.NU vreau sa fac nici o improvizatie intrebam doar :).Dezmembrari de asa ceva nu stiu pe unde as putea gasi .. poate ma ajuta un alt forumist din zona sau cei din baia mare daca au timp , chef si cunostinte sa vina sa se dea cu parerea sau sfaturi .

gaby_02nnf
simpatizant

Mesajde gaby_02nnf » Lun 16-Apr-2007 18:33

am eu punte de vanzare s-h nu stiu cat e de buna cred ca trebuie schimbati rulmenti in rest e ok cu sfere telescoape adica e complecta de fapt ce mai daca vrei cauta-ma 0745952110

gaby_02nnf
simpatizant

Mesajde gaby_02nnf » Lun 16-Apr-2007 18:34

is din cj

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Lun 16-Apr-2007 22:52

punte spate se gaseste ,cand vrei livram

Înapoi la “Citroen BX”