Pentru ca sirul evenimentelor sa nu se opreasca la reparatia lamentabila a disjunctorului de pe masina mea,acum 2 zile,observ ca masina mea nu mai tine relantiul cu motorul rece."Cred ca s-a infundat carburatorul"-zic eu!!!Observ ca nici in sarcina nu functioneaza uniform (smuceste...nu se accelereaza firesc...etc.).Din lipsa de timp,ieri dupa amiaza,aplic metoda desfundarii carburatorului cu palma pe admisie.In timpul acestei manevre,mi s-a umezit palma cu "benzina",dar nu m-am sters pe mana,fiindca nu am avut o carpa la indemana.Apoi turez motorul de cateva ori,sa vad daca se accelereaza normal si observ ca s-a umplut parcarea de fum albastru....M-am "inegrit"!!!Zic...Ce dumnezeu?!?A inceput si asta sa consume ulei?!?Am dat Oltcit-ul ca sa scap de mizeriile facute de motorul racit cu aer si am dat peste alta "primejdie"?!?Am montat totul la loc si am urcat in casa...cu ganduri negre...Un RK la motor prea scump....Cred ca o vand!!!Cand sa ma spal pe maini de negreala,constat ca "benzina" mea era inca in stare lichida si unsuroasa pe mana.Din cate stiu eu,benzina si iarna,ajunsa pe piele,albeste pielea si o usuca.Zic:"Mai ce benzina mai e si asta?!?"Miros...Mana miroase a motorina...miros care a persistat cateva ore.Eu nu suport motorina si masinile pe motorina.Apoi am inceput sa fac conexiuni si mi-am adus aminte ca de la ultima alimentare(noroc ca am luat doar 6 litri)motorul a tot facut autoaprinderi puternice la oprire.
Mentionez ca ultima alimentare a fost de la
Petrom-Statia"Gradina Publica",cu benzina Eco-Premium.
Lucrurile sant clare!A fost benzina amestecata cu motorina(sau invers

.)
lucru care doar la noi se poate intampla.Cred ca nu voi mai lua benzina din statiile Petrom,multa vreme.Am stat de vorba cu seful de statie si am inteles ca acum le face o alta companie transportul.Erau foarte mirati de ce spuneam eu.Am inteles ca la ultimul transport s-au aprovizionat cu nu mai putin de 8.000 de litri de astfel de zeama,care o sa ajunga in rezervoarele masinilor oamenilor.
Uite asa se strica motoarele noastre si nu stim de ce!Uneori cred ca ne chinuim de pomana sa mentinem pe linia de plutire masinile astea si sa le facem cat mai frumoase.Cred ca e in van in conditiile astea,cand un dobitoc de sofer pe o cisterna si hotz peste toate,amesteca benzina cu motorina.Sau cine mai stie pe unde si cum a fost botezata benzina aceea.Cine mai stie cu ce merg masinile noastre!!!Va dati seama ce inseamna sa faci un drum de 800-1000 de Km pe caldurile astea, cu astfel de combustibil in rezervor si cam ce se intampla cu acel motor???
Asa ca treaba cu mioriticii,e cat se poate de reala si la ea acasa!