vreti sa plangeti un pic? la propriu?

Forum de discutii generale despre Citroen BX. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

cdires
pasionat

vreti sa plangeti un pic? la propriu?

Mesajde cdires » Mar 16-Oct-2007 20:40

Mie chiar mi-a venit a plange.

poate stiti faza asta>

http://www.youtube.com/watch?v=ocQdVerPZjI

Poate trebuia pusa la diverse,dar este in special pentru bx-isti si bx-iste.
Relu

Teo-Onesti
pasionat

Mesajde Teo-Onesti » Mar 16-Oct-2007 21:08

Daca nu s-a stricat hidraulica,asa de chinuita,inseamna ca masina chiar e buna!Eu chiar am o parere buna despre BX!...
...Si daca de aia ti-e mila,de asta ce mai zici?....
http://www.youtube.com/watch?v=qa31sX74 ... ed&search=

cdires
pasionat

Mesajde cdires » Mar 16-Oct-2007 21:25

cu greu am rezistat pana la capat..

dupa toate astea, maine spal toate masinile, le fac frumoase pe toate 3 bx-ele. si daca prind un peugeot, ca ala din filmul de mai sus din care nu se vede decat volanul... o pateste mai rau, asa, ca sa nu mai parcheze aiurea.
(glumeam, nu-s in stare nici sa stramb o aripa... ma doare pe mine.)
Relu

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mie 17-Oct-2007 10:02

Am mai dat filmuletul asta... Asa e cind pe piata exista concurenta cu adevarat. Masinile SH se depreciaza foarte repede pentru ca piata e saturata. Si unii din plictiseala se apuca si fac off-road cu ele, altii le distrug pur si simplu, iar altii stau si bibilesc la ele pina la adinci batrineti, daca nu vor sa isi ia golan cu taxa de prima inmatriculare mica :wink:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

jgr1001
pasionat

Mesajde jgr1001 » Mie 17-Oct-2007 10:10

Referitor la clipul cu distrugerile:
Eu si niste amici am nenorocit odata cu bate, pietre, picioare...un biet Fiat 850. De fapt era mai mult doar caroseria abandonata undeva langa un fost CAP
Chestia este ca noi aveam varste intre 14 si 10 ani...iar aia cu BXu' sunt la 20+...
Intre timp m-a prins pasiunea pt rable si acum le bibilesc (bine, mai fac si off-road sau diverse experimente :twisted: )

cdires
pasionat

Mesajde cdires » Mie 17-Oct-2007 10:39

@ nicum :
iar altii stau si bibilesc la ele pina la adinci batrineti, daca nu vor sa isi ia golan cu taxa de prima inmatriculare mica

Cu mentiunea ca nu este cazul sa nu aiba alceva mai bun de facut...
Pentru mine, Bx-ul e ca un pet.. un catel sau pisica.., pe care le iubesti tare,tare, chiar daca ai copil,nevasta si altele.. pur si simplu e parte din familie.. (ma tot straduiesc sa-i fac fratiori mai multi.. :oops: )
Relu

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mie 17-Oct-2007 11:39

si eu am facut la fel cu cx-ul, i-am tot facut fratiori dar acum nenea guvernul ma pune sa platesc prea mult pentru ei, asa ca nu stiu daca ma mai tin curelele sa pastrez tot familionul. mi se rupe sufletul dupa oricare din ele, am incercat de multe ori sa vand cate una dar nu am putut sa o fac... sa vedem ce ne-o rezerva viitorul. oricum, ceea ce a facut to'arasul cu bx-ul, am facut si eu cu breakul meu (mergeam prea tare pe un drum forestier pe care nu il cunosteam), si culmea e ca nu a patit nimic mecanic, doar am rupt fusta de la bara din fata :oops:
oricum, nu cred ca i-a stricat ceva pe la articulatii, din contra, sunt chiar trainice. daca ai sferele incarcate optim, poti sa faci asemenea off-road cu ele 8)

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Joi 18-Oct-2007 20:56

am mai vazut faza e naspa :(

dan1972
pasionat

Mesajde dan1972 » Vin 09-Noi-2007 22:55

Am vazut si eu filmuletele cu Off-road si cu distrugerile...
Cei care au facut asa ceva, probabil ca nu sant pasionati de BX...de Citroen, si-au adus aminte de un Citroen uitat in fundul curtii si au inceput sa-l masacreze (sau cel putin sa-l chinuie).Asta pt.ca mai au cu siguranta alte masini noi, iar asta o fac doar de distractie...BX-urile respective nu mai reprezinta nimic, nici material si nici afectiv pt.ei.
Nu e ca in cazul nostru...facem si piata, mergem si la serviciu...si in concediu, iar daca apare o zgarietura in parcare pe caroserie, sa nu fii om o zi intreaga si sa mai injuri inca un an dupa aceea.
Daca ar da un sfert din salariu (ca mine) pe un set de garnituri, cu sigurantza nu ar mai face asa ceva.
Tipii aia chiar nu sant pasionati de acele masini.E clar.Nici nu vreau sa ma mai uit la asa ceva ca ma enervez.
Exact cum a spus Relu...Masina asta face parte din familia mea.Am adoptat-o! :).

dan1972
pasionat

Mesajde dan1972 » Vin 09-Noi-2007 23:05

Cu sigurantza, noi cei care in loc sa ne cumparam o pereche de incaltari noi, de calitate (in prag de iarna) cumparam anvelope de iarna pt. BX-ul nostru scump si drag....cu sigurantza nu putem face asa ceva.
Nu ma dau eu mare si tare, fiindca nu am BX-ul decat de 11 luni, dar chiar imi place si daca pot face ceva ca sa arate sau sa functioneze mai bine, cu sigurantza o fac, fara sa-mi para rau ca nu mi-am luat incaltari.:).

cdires
pasionat

Mesajde cdires » Vin 16-Noi-2007 15:34

apropos, si putin off topic>

stie cineva incaltaminte second-hand pe undeva? :oops: Mi-am luat cauciucuri noi si nu mai am bani decat de sandale iarna asta.... pe bune,cred ca ma omoara nevasta.. :oops:

Abia astept sa le montez pe noile mele jante..
Relu

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Vin 16-Noi-2007 16:22

cdires
pasionat

Mesajde cdires » Vin 16-Noi-2007 16:35

Le pauvre...
mda, pe de-o parte neplacut, pentru ca era un bx in stare foarte buna.
Pe de alta parte, super funny, ca dupa ce pierde bara, toba, faruri si o pocneste bine, taie haionul si nu il arunca.. il baga in portbagaj...
Relu

dan1972
pasionat

Mesajde dan1972 » Vin 16-Noi-2007 18:19

Frumoasa cursa, dar ce crizati...Doamne ce sinucigasi!!!...Pacat de masina aceea!O fi fost GTI???Ca "presta" bine de tot masinuta.Mi-a placut!

dan1972
pasionat

Mesajde dan1972 » Vin 16-Noi-2007 18:21

cdires - :)).Si eu stau cam la fel cu incaltarile, tot pe motiv de piese de BX.:).
Ce ai mai facut cu rotile???Chiar eram curios!

Înapoi la “Citroen BX”