Eu imi spal motorul odata la 3 luni si dau si bacsis sa-l spele cu simt de raspundere si niciodata nu am avut probleme!

Moderator: Echipa Tehnica
Matrixu scrie:Nu e mai bine de finlandezii astia, ca la ei nu exista decat 2 spalatorii mari si late in tot Helsinkiul si alea automate...
Au scapat de o grija...spalatul masinii, care nu stiu cum se face dar nu prea se murdareste pe aici
Adrian scrie:Deci la OMV te duci la spalatorie, cumperi un Jeton , prin care il introduci in aparat! Acolo, in dreptul aparatului, ai 4 butoane: Lipezire, Sampon, Ceara, Uscare cu Ceara (sau ceva de genu) ... In 4 minute ai dreptul sa folosesti toate programele, dar nu ai timp sa o faci calumea!
Daca masina nu are noroi, si are doar praf gros pe ea, poti folosi Limpezire! In 4 minute ai timp suficient sa o cureti calumea!
Nu stiu ce e asa greu sa dai 12 lei pe saptamana! ???
Si eu daca am praf pe masina, cat de mic, eu nu ies cu masina! Iau Fiat-ul! E chestie de feeling! C4 e masinuta de plimbare!
PS: Daca va zic ca pe Fiat il spal in fiecare zi, ma credeti??..Nu de alta, dar am 2 spalari - int-ext, de la firma, la spalatorie, si am si spalatorie in firma (acolo o spal eu!)
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 10 vizitatori