Imagini cu C6
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Nu cred ca ai sa vezi una pe la mafiotii autohtoni, ca ei isi iau aproape fara execeptie masini germane. Daca nu sint germane, sint japoneze, americane, etc, dar nu frantuzesti.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
nicum scrie:Nu cred ca ai sa vezi una pe la mafiotii autohtoni, ca ei isi iau aproape fara execeptie masini germane. Daca nu sint germane, sint japoneze, americane, etc, dar nu frantuzesti.
de unde atata bun gust la niste hoti, sa aprecieze rafinamentul masinilor frantuzesti?
citroen - o pasiune permanenta
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Iata si niste preturi (probabil versiuni de top):
C6 3.0 V6 42.500 âŹ
C6 3.0 V6 Pallas 45.500 âŹ
C6 3.0 V6 Exclusive 51.900 âŹ
C6 V6 HDi 205 Biturbo FAP 45.500 âŹ
C6 V6 HDi 205 Biturbo FAP Pallas 48.500 âŹ
C6 V6 HDi 205 Biturbo FAP Exclusive 54.900 âŹ
C6 3.0 V6 42.500 âŹ
C6 3.0 V6 Pallas 45.500 âŹ
C6 3.0 V6 Exclusive 51.900 âŹ
C6 V6 HDi 205 Biturbo FAP 45.500 âŹ
C6 V6 HDi 205 Biturbo FAP Pallas 48.500 âŹ
C6 V6 HDi 205 Biturbo FAP Exclusive 54.900 âŹ
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
AlexC scrie:V6 HDI Biturbo?? asta cred ca va fii o nesimtire de motor.
Sunt foarte curios daca va avea aceleashi preturi si pe la noi.
nu-ti face griji in ceea ce priveste preturile. tara noastra face parte din acele tari de categoria a 3-a, in care putinii oameni foarte bogati isi permit sa-si cumpere lucruri foarte scumpe, iar restul de-abia traiesc de azi pe maine.
astfel se ajunge la situatii bizare, de exemplu: in dubai s-au vandut rolls-royce phantom mai multe decat in orice tara civilizata din europa. noi nu suntem departe...
kata scrie:in ciuda aparentelor, motoarele frantuzesti nu exceleaza la capitolul putere.
nu cred ca exista vreun motor la masinile "de strada", indiferent ca vorbim de citroen, peugeot sau renault, care sa rivalizeze cu un AMG sau un M.
da-mi voie sa te contrazic: francezii stiu sa faca motoare puternice si fiabile. a se vedrea ultimele rezultate in formula 1 si wrc. faptul ca nu construiesc masini "de strada" pe baza unor modele de curse, este pentru ca nu prea isi au rostul.
nu trebuie insa uitate modelele anilor '80, de exemplu bx gti 16v.
Adevarul e ca aici cam pierd masinile franceze in afara de Renault care a pus pe clio un motor V6 si tracitune spate,restul(PSA) nu s-au omorat sa faca un hot hatch sau ceva asemanator,eu am ramas dezamagit de C4 VTS care ma asteptam ca acei 180 de cp sa arate ceva....pai Xsara VTS e mult mai sprintena.