interesant

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

mihaysmen
pasionat

Mesajde mihaysmen » Lun 05-Oct-2009 12:07

alexd scrie:si cu ce v-am jignit fratii mei sensibili? nu acolo ati facut intalnirea de la cluj? sau ati si uitat? v-am intrebat ce ati organizat in afara de ce stiu eu.

ce te tot faci ca nu intelegi ? prin minimalizarea realizarilor noastre si catalogarea tuturor userilor drept "pusti teribilisti " si discutiile lor despre xenoane ai jignit. tu stii prea bine ce am facut si ce facem dar iti place sa jignesti prin asa zisa necunoastere . Multe "succesuri " iti doresc tie personal, cu o astfel de mentalitate sigur vei reusi

Imagine

PS: nu te chinui sa le numeri...peste 50...

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Lun 05-Oct-2009 12:09

Mai nene, e foarte cool sa fii "administrator' .. se pare :( de bloc sau de forum ... cam acelasi drac ..

Nu s-a pus niciodata problema ca de ce exista forumuri separate care sunt monomodel. Nu s-a pus nicodata problema de masini noi sau vechi ..
intotdeauna a fost vorba de RESPECT. Respect care lipseste la unii mebmri mai tineri sau mai varstnici, insa vartsa nu este subiectul central sau cauza ..:(

Lipsa eticii si a bunului simt sunt cele genereaza sciziunea, iar rezultatul ei uneori poate fi benefic.

Tov Matrixu: inceraca sa iti aduci aminte comentariile rautacioase legate de oltcitul de rally .. "nu merge suficient de repede" ... "pai bine stai acasa" .. Dragul meu, daca tu crezi ca detailing interior si geamuri colantate fumuriu iti dau cai mai multi la roata, iti doresc mari si nebanuite "succesuri" ... Pana una alta, te invit la lectura! (asta daca poti citi printre randuri)

O masina noua nu este tot, cum de altfel nici una veche. Modul in care o intretii si o utilizezi fac diferenta...

Iar de cate a facut un forum sau altul, sunt tare curios ce anume realizari marcante dpdv marca si sustinere acesti identitati ati realizat.
Particpari internationale la intalniri? revitsa/ Crestrea popularitatii marcii? Brand identity?

Toate astea curatate de bla-bla-ul de PR .. ce zici? te bagi? ... sau mai citesti?
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 05-Oct-2009 13:21

Nu vreau sa fac comparatii intre ClubC4 si ClubCitroen, pentru ca nu am de ce, si nici nu am nimic de demonstrat, cine cunoaste fenomenul ClubC4 stie exact despre ce este vorba, si tu prietene ai mult de mancat pana sa ajungi sa realizezi cat au facut cei din ClubC4!
Cand tu cu mana ta o sa organizezi ceva aici, atunci putem sta de vorba cat vrei despre realizari, "succesuri" si esecuri!
Eu zic sa-i lasi pe altii care intr-adevar au facut ceva aici si s-a vazut, inainte sa vii tu sa te bati cu pumnul in piept cu intalniri internationale si altele!!

Asa avem si noi 2 utilizatori cel putin care sunt piloti in CNR,si mai si posteaza pe forum, avem si noi utilizator care a stat cu Loeb in masina pe o proba, dar asta nu inseamna ca, ClubC4 participa in CNR si se da cu Loeb in masina!!

Lasa Oltcitul ala deoparte, ca aici era vorba de forumuri nu de asa zise masini preparate pentru VTM si altele! Si poate ca nu am eu cunostiintele tehnice a multora de aici, dar stiu ce inseamna performance, detailing si altele, asa ca mai usor cu aprecierile la adresa mea ca nu ne cunoastem!

Eu inchei pt. ca totul deviaza si repet nu as fi postat, daca discutia nu ar fi fost impinsa catre ClubC4!!

LE: Domnul Dan(ca nu regret anii comunisti sa-ti zic Tov, si nici prieten cu mine nu esti), eu daca fac o remarca, 10, 100 o fac asupra unui utilizator,asupra unei masini etc nu asupra comunitatii ClubCitroen, cum o parte din cei de aici o fac asupra ClubC4! Tu esti avocatul tipului cu Oltcitul, parca discutia era terminata atunci, sau nu ai de ce sa te legi si incepi si tu sa rascolesti poate poate gasesti vreun viermisor?

LE1: In momentul in care va veni un oficial de la Citroen si o sa felicite activitatile voastre, atunci sa vii tu sa ne intrebi pe noi ce am facut pentru imaginea Marcii! Pana atunci spor la mesterit hidraulica masinilor!!

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Lun 05-Oct-2009 13:59

Stimate utilizator, nimeni nu se bate cu pumnul ijn piept! (sau nu citesti atent?)

Tot ce incercam sa iti spun este sa ii respecti pe cei de langa, asa cum si ei te respecta pe tine.

Din pacate, acest mesaj, transmis in repetate randuri, nu a a ajuns cum trebuie.
Pentru lipsa de respect si atitudine nociva, azi primesti avertisment.
Dan

Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!

Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 05-Oct-2009 14:04

Multumesc, esti un dragut :)

mihaysmen
pasionat

Mesajde mihaysmen » Lun 05-Oct-2009 14:09

sa curga sanctiunileeeee fara numar fara numar . buna rezolvare . DanT eu aveam alta parere despre tine , tinand cont ca ne-am si intalnit face-to-face . Daca asta crezi tu ca e rezolvare.... mai bine inchideai topicul sau stergeai tot...in fine , eu n-o sa mai continui ca imi tocesc degetele de pomana pe tastatura

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Lun 05-Oct-2009 14:16

vaaai, nu am vazut asa ceva, sunteti ca niste domnisoare carora le spui verde-n obraz ca au sanii mici. Eu nu v-am acuzat toti distinsii membrii ai onor clubului vostru, ci doar am zis ca am scapat de niste pusti teribilisti. Ca va simtiti printre ei, posibil sa fie adevarat, dar nu am aratat cu degetul la nimeni. Acei pusti, in rastimpul scurs, ar fi fost posibil sa se fi maturizat. Din pacate, probele sunt impotriva acestei teorii. Unde, stimate matrix, sau stimabile myhayshmen ,am facut eu referire la intreaga comunitate c4??? am scris eu undeva ceva generalizat vizavi de sensibilii membrii c4? am zis ca la momentul ala am scapat de NISTE pustani teribilisti, asta nu iseamna ca m-am referit la o comunitate (sa fim seriosi, comunitate e un cuvant mare). Cati membri ati mai strans voi dupa ACEL moment? ha? daca niciunul, atunci accept acuza. Dar, prin atitudinea ta si a colegului mihayshmen, prin limbajul folosit, cu apelative folosite peiorativ , de genul "prietene", nu faci decat sa reconfirmi spusele mele referitoare la teribilism. Myhaishmen, nu va minimalizez absolut nimic, doar am redat ce eveniment retineam organizat de voi.

Si ca sa ne destindem, baieti, ce temperatura de culoare au xenoanele voastre?

Aiurica
simpatizant

Mesajde Aiurica » Lun 05-Oct-2009 14:22

si uite asa s-au mai scris 3 pagini pe forum acesta.....

pacat ca ati inceput sa aruncati cu noroi in niste oameni care pun suflet in masinile lor.
din posturile voastre clar reiese frustrare....am vazut remarci gen:

pusti care polueaza....jenant....
ce am facut noi pt marca.....Marca a venit la noi chiar prin reprezentul ei in Ro....aparitii media....
cate intalniri am facut noi....1 pe an cel putin egala cu internationalele Club Citroen.....
cate masini s-au strans la intalniri.....pe putin 50 la cel putin una dintre ele.....

tind sa cred totusi ca voi sunteti cei care va aprindeti f repede cand vine vorba de un subiect tabu gen club c4.
Nimeni nu a jignit pe nimeni de pe club citroen la noi pe forum....de ce trebuie sa o faceti aici?
nu e pacat?

Aiurica
simpatizant

Mesajde Aiurica » Lun 05-Oct-2009 14:29

alexd scrie:Si ca sa ne destindem, baieti, ce temperatura de culoare au xenoanele voastre?

..

nu faci decat sa imi dai dreptate cu astfel de remarci....

daca vrei putem sa vorbim despre oglinda de pe capota Pasatului tau.......ai si cd la oglinda?

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Lun 05-Oct-2009 14:33

il inchid eu acum, ca sa nu mai vorbiti cai verzi pe pereti. Matrixule, da-ti un 10 pentru ce ai fost in stare sa organizezi si gata, ca sa nu ne mai batem toti cu pumnii in piept care ce a facut. io n-am facut nimic, recunosc, doar am ajutat pe ici pe colo, unde s-a putut. nu tin minte sa fi pus bete in roate cuiva, in schimb, si nici sa fi injurat aiurea in stinga si in dreapta. ramine o singura problema de respect si de etica: nu iei o comunitate gata formata de undeva si dupa aia iti arogi toate meritele pentru ce ai facut pentru comunitatea respectiva. simplu. cine are alta parere e invitat sa combata cu argumente. doi la mina, ca va tot intrebati ce face forumul pentru masinile noi, dar pentru cele vechi ce face, in mod special? ca nu pricep, in plus de asta, nu stiu cine tot considera ca utilizarea forumului e obligatorie indiferent de conditii. oricine e liber sa aleaga ce ii convine, netu' e mare, slava Domnului. insa ne intoarcem la ce am spus mai sus, sa profiti de cineva care a format deja o comunitate si sa ii furi utilizatorii ramine un gest reprobabil, indiferent de conditiile in care se intimpla asta.

PS: ce performanta uluitoare e sa stringi 50 de C4 la un loc atunci cind sint cu sutele, daca nu miile, pe strazi? sau sa faci o intilnire in parcarea de la mall-u' din Cluj? sau sa beneficiezi de sprijinul importatorului care promoveaza in momentul ala exact masina pe care o detin cei din club, asta intr-o tara in care istoria nu conteaza deloc si in care mai sint pe strazi vreo 50 de masini Citroen din anii '70-'80-'90? intrebarile sint retorice, nu trebuie sa va chinuiti sa raspundeti
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

Înapoi la “Diverse”