nicum scrie:Puntea spate la C4 e un mare regres fata de Xsara. Sa le luam pe rind:
- la Xsara: suspensie independenta, cu puntea spate autoviratoare (rotile se misca cu un unghi de citeva grade) de unde rezulta o stabilitate deosebita in curbe
- la C4: suspensie semi-independenta, chiar daca ei zic ca e independenta. Pentru cine are dubii, il invit sa arunce o privire la cele doua punti la o urmatoare intilnire. Mai mult decit atit la C4 puntea spate e foarte zgomotoasa
Multumesc ca existati

Pentru mine este incredibil cate am descoperit despre masina mea! Stiu ca acest topic are vreo 4 ani vechime, dar am vrut sa imi exprim multumirea fata de voi, fata de forum. De cand am intrat in club imi iubesc masina tot mai mult (logodnica mea incepe sa fie geloasa

). De exemplu: suspensia independenta este super tare, sistemul "follow me home", desi nu e foarte important dar e "cool", plus alte chestii pe care le-am descoperit prin intermediul vostru si multe raspunsuri la intrebari. Nici nu ma asteptam ca un forum sa fie asa de activ, sa primesti raspunsuri la intrebari, ajutor din partea mecanicilor . . . THANK YOU VERY MUCH Sunteti tari! Tineti-o tot asa

Respect
edit by khan: am mutat eu postul tau la un loc mai potrivit. multumim de aprecieri