Popularizare club Citroen
Moderator: Echipa Tehnica
-
- de-abia inscris
Popularizare club Citroen
Salut! Sunt nou venit pe forum, pe care l-am descoperit absolut intamplator. Ma bucur ca exista (in cele din urma, as spune eu!) un astfel de loc care, dupa ce am citit planurile si intentiile de viitor, isi propune sa evolueze catre o entitate mult mai serioasa, exponent al unei comunitati cu totul speciale, cea a pasionatilor de Citroen. Entuziasti si "bolnavi" de licantropia brandului frantuz, printre care ma numar si eu. Citroen m-a "lovit" din copilarie, de pe cand aveam cred 11-12 ani, si am vazut pentru prima data un BX 16 rosu pe benzina, seria 1, o masina absolut superba. A fost dragoste la prima vedere, iubirea consumandu-se cateva luni mai tarziu cand m-am suit intr-un BX 14 RE devenit peste noapte masina familiei. De atunci am mai schimbat un alt BX 14, in prezent avand un BX 19 diesel din '87 seria 2, care, desi are ceva km la bord, merge absolut impecabil. De origine sunt din Turnu Magurele, un oras micut la malul Dunarii, in judetul Teleorman. Ce vreau sa spun este ca in oraselul asta exista o comunitate numeroasa si puternica prin sentimentul de casta existent intre proprietarii de Citroen, care o delimiteaza extrem de clar de masa posesorilor de alte marci, care nici macar nu se poate spune ca formeaza ceva macar apropiat de conceptul de "comunitate". Fara indoiala, Citroen (in special modelele BX, bijuterii de tehnica automobilistica la vremea lor si masini cu care nu te faci de ras in nici o parcare si pe nici o sosea nici in prezent) este o marca cu totul speciala, atragand fidelitati si atasamente extrem de puternice, nemaintalnite sub nici o alta stema automobilistica. In spiritul acesta, doresc sa promovez situl de fata in cadrul comunitatii din oras si in randul cunostiintelor posesoare de Citroen (si nu numai-poate ii convingem si pe altii sa treaca la MASINI!) din judet prin toate mijloacele de care dispun (printuri, mailuri, conversatie, stickere si flyere, anunt publicitar, etc). De asemenea, sustin in totalitate ideea infiintarii Clubului si imi ofer serviciile si asistenta cu placere, daca vor fi necesare. Voi activa in acelasi sens si in Cluj, unde am de asemenea cunostiinte in cadrul comunitatii Citroen. Treptat si datorita unor actiuni individuale - pentru inceput - sper sincer ca prezenta comunitate sa prinda aripi si sa se constituie intr-o forma mai omogena, organizata si ceva mai concreta. Pentru ca merita.