intrebare intrebatoare :D

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

sergiuliku
pasionat

Mesajde sergiuliku » Mie 24-Noi-2010 10:30

salutare tuturor
am si eu o intrebare daca stie cineva...
o sa primesc in curand un citroen din spania si o sa ramana cu numerele de acolo pt ca nu se merita inmatriculata si un an de zile pot sa circul cu ea pana se mai aduna ceva bani de alta.
si ce vreau eu sa intreb e faptul ca daca ii pun folii pe geamuri (masina fiind inmatriculata in spania si foliile puse de mine, neomologate) si ma opreste politia... are ce sa imi faca?

claus4you
pasionat

Mesajde claus4you » Mie 24-Noi-2010 11:14

daca nu sunt omologate te pune sa le dai jos,posibil amenda,mai bine cumperi folii cu timbru de omologare de la noi,ca nu sunt scumpe si nu mai ai nici o treaba,numai pe fata poti pune maxim 5% intunecat,nu se obs. ca le ai dar protejeaza cat de cat
eu :D

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mie 24-Noi-2010 12:07

am folie neomologata la ambele masini, si am avut la toate masinile de pana acum, chiar si pe geamurile din fata; nu m-a intrebat nimeni de nimic, si am fost oprit de multe ori. nu stiu ce va e frica la toti asa de politie; pana la urma sunt si ei tot oameni, si nu sunt pusi sa faca rau la lume. iar cu numere de spania... ce poate sa iti faca? unde scrie de folie pe actele de spania? sa fim seriosi totusi...

claus4you
pasionat

Mesajde claus4you » Mie 24-Noi-2010 12:43

fiecare face cum vrea, eu am patito cu una cu nr. de bulgaria
eu :D

toro
pasionat
Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)

Mesajde toro » Mie 24-Noi-2010 17:08

Nu atat de politie sa-ti fie teama ,decat de cei de la RAR. Mai nou aici in Brasov, la 2-3 zile politia insotita de cei de la rar ,verifica la sange tot ce misca auto-moto. Un musteriu aflat langa mine oprit si el , a avut acea folie ne omologata si pe langa amenda cred primita , ia fost luat certificatul de inmatriculare. Vorba aia : Mai bine sa-ti fie frica ,decat sa te sperii :lol:

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Mie 24-Noi-2010 22:59

Nick folia ta e tenta de culoare :razz: si daca militianul nu e inspirat sa se uite la marginea geamurilor nu isi da seama ca tu ai de fapt folie , si crede ca asa sunt geamurile originale. Pe a mea o stii bine cum e :D deci eu nu am loc de intors decat sa arat "cefertecatul" . @Sergiuliku : Sfatul meu este sa iti cumperi folie omologata , din cea ieftina care isi face treaba bine ( iti recomand DRK - eu am avut si pe prima masina , si pe aceasta si sunt super multumit de ea ) si costa in jur de 200 de lei rola de 6 m pentru spate , cu abtibild de omologare si certificat de autenticitate omologat RAR si in jur de 80 ron cea de fata cu 75% transparenta . Montajul ar fi bine sa il faci tu , ca un "profesionist" te rupe de bani si costa mai mult "mana de lucru" decat folia . Eu am pus-o pe a mea , si arata destul de bine , iar Nick poate confirma . Pentru inceput ia-ti neomologata , la 10 ron rola , si fa-ti mana cu ea , iar cand simti tu ca esti pregatit treci la cea omlogata , monteaz-o pe masina si cu asta basta. Subscriu si eu : decat sa te sperii , mai buna e frica....Pe spate merge pusa folie cu 5 % transparenta , dar pe fata nu iti recomand cu mai putin de 60% ca e jale : amenda , folia data jos de fata cu politia , certificat saltat , etc. etc. etc. Si alta recomandare : nu pune folie acum , pe vreme rece , ca o strici si e pacat de ea . Daca ai garaj , unde ai caldura si posibilitatea de a tine masina sa se usuce bine folia pe geam e in regula , dar daca nu....asteapta sa dea caldura ca lumea......
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Joi 25-Noi-2010 09:59

la cx aveam super dark black inclusiv pe fata si nu mi-a zis nimeni nimic. ba chiar mi-a zis un agent ca da bine detot cu folie pe ea :lol:
eu cred ca cel mai mult conteaza si cum discuti cu ei.

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Vin 26-Noi-2010 09:13

Asta era cu ceva timp in urma Nick...stiu ce zici , erau alti "militieni" cu care te intelegeai , ba mai mult , iti si apreciau masina daca arata fain cu tot ce puneai pe ea....Acuma insa , mai ales de cand cu taierea de salarii , e belea cu 90 % din ei . Te opresc pentru te miri ce , eu vorbesc din experientele proprii care au devenit , deja , obisnuinta : parasolare , pozitiile , folii , neoanele etc. etc. etc.
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Vin 26-Noi-2010 09:30

pentru 500 ron cat costa manopera plus folie omologata pe luneta si geamurile spate nu cred ca merita sa risti. Recomandarea mea este sa pui la un atelier calumea si omologata sau sa nu pui deloc.
"If in doubt, flat out!"

Înapoi la “Diverse”