liberalizare in 2007?

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Vin 02-Dec-2005 12:54

Se vede foarte clar ca articolul cu pricina sustine punctul de vedere al APIA. Personal nu cred ca se vor schimba lucrurile prea mult dupa momentul aderarii, pentru ca exista o prea mare legatura intre politica si afaceri. In mod cert se vor inventa bariere de tot felul pentru a-i impiedica pe romani sa isi aduca o masina SH de afara. Ei trebuie sa cumpere dacia golan, cea mai tare masina...
@pava: siguranta circulatiei in Romania este pusa in pericol de "materialul" aflat intre volan si tetiera, nu de calitatea materialului rulant in sine. Cele mai mari si cele mai multe accidente se produc datorita stilului de condus romanesc si mult mai putine datorita uzurii masinilor :!:
Referitor la articolul de pe turatii.ro, e perfect adevarat ce se scrie acolo: primu lucru pe car eil face romanul cind da de bani e sa isi ia masina. Cit mai "multa". Masina e un soi de blazon social, ceva care iti fixeaza locul in societate.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

tartorul
pasionat

Mesajde tartorul » Vin 02-Dec-2005 14:35

Sustin ce spune Nicu. Presupun ca dupa aderare (daca va avea loc :twisted: ) se va putea aduce orice masina, numai ca vor fi taxe descuranjante, asta in conditiile in care taxele vor fi locale si deci UE nu va putea interveni in nici un fel, asta suprapusa si peste deficitul bugetar si foamea de bani in care se afla institutiile statului, nu putem sa ne asteptam la nimic bun.
Fun Citroen

Teo-Onesti
pasionat

Mesajde Teo-Onesti » Lun 05-Dec-2005 22:56

Arise scrie:Revenind la relatia Patron-Angajat aka pentru unii Exploatator-Sclav, in regimul comunist, nu stiu cati visau la Passaturi, Avanturi sau Cayenne. Cred ca multi visau cu zambetul pe buze doar Dacia sau biciclete Pegas. Si erau fericiti cu visele lor. Zic eu.
Dupa aia unii au vrut si alte vise, asa ca s-au gandit sa o puna de revolutie. "Raul" a fost facut, conducerea a fost schimbata, si s-a pus intrebarea "Ce dracu facem in continuare?".
Imi este greu sa inteleg modul in care au evoluat lucrurile, pe scurt insa, este cert ca unii "s-au descurcat" iar altii au uitat sa ia "startul" fiind inca buimaciti de efectul si mentalitatea comunista. Acum unii viseaza mai frumos decat inainte, si ceilalti au cosmaruri.
Asta este Romania, fiecare s-a descurcat cum a putut. Unii au inteles ca a fi patron inseamna un risc si au fost dispusi sa si-l asume. Altii nu au inteles, si au considerat ca e bine sa ramana asa cum au fost, adica angajati. Si in unele cazuri, relatia Patron-Angajat a devenit pentru unii Exploatator-Sclav.

Auzi...arise...,imi pare rau,dar esti cam departe de realitatile din tara asta...

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Mar 06-Dec-2005 10:22

Teo-Onesti, si cam ce crezi tu ca m-ar apropia de realitatile din tara asta?

Înapoi la “Diverse”