Avarii masini parcate

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

bereczky_sandor
pasionat

Avarii masini parcate

Mesajde bereczky_sandor » Dum 14-Aug-2011 07:25

Povestea sta in felul urmator: desi de mai multe ori, eu si tata am zis frumos la copii care se joaca prin preajma masinilor cu bicicleta(evident parcul/terenul e la 10m distana) sa nu se mai joace langa masini, ori nici nu se uita la tine, ori intrun caz si mai ciudat, un copil de 5 ani se preface ca e nervos si aproape te si sc*ipa in fata... Imi aduce aminte de copilaria mea, la 5 ani cand un vecin se uita urat la mine, eu eram deja acasa (exemplu fictiv doar).
Intrebarea nu era "daca?", ci "cand?"...acum 2 zile am aflat si raspunsul la "cand", am gasit suportul de la numarul de inmatriculare rupt (partea laterala rupta jos de tot), si dupa o zi de incident am observat doua zgarieturi noi pe bara din spate... daca ati patit asa, ziceti-ne si noua, sigur sunteti cativa care au patit si avarii grave, din fericire "avariile" mele sunt usoare pana acum, dar tot am de gand sa trec pe la parintii lor intro zi, daca ii gasesc iarasi in preajma masinii mele, si sa incerc sa explic situatia cu discretie si amabil. Daca nu imi iese si lucrurile se agravesc, poate o iau pe calea "tiganeasca". :!: :!:

Deci, astept parerea, experienta, si situatia voastra privind cazuri asemanatoare. :D

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Dum 14-Aug-2011 11:35

Eu mi-am spart baia de ulei la bx in stilul acesta. Si-au facut "poarta" din 2 bolovani, multe masini parcate stanga dreapta si am atins usor cu roata drapta un bolovan care a sarit pe drum, s-a invartit si mi-a spart baia de ulei. Atunci, in nervii mei am zis ca ma duc si fac plagere la politie, dar dupa ce mi-am rezolvat (vreo 300 lei cu tot cu ulei) mi-am dat seama ce politie de *AtenĂžie la limbaj* avem si am lasat-o balta. Daca eram intr-o tara civilizata, parintii copiilor care au facut asta veneau frumos la mine la poarta si vorbeau despre ce s-a intamplat in ideea de a ma despagubi, dar nu suntem intr-o tara civilizata iar majoritatea oamenilor nu sunt civilizati.
"If in doubt, flat out!"

bereczky_sandor
pasionat

Mesajde bereczky_sandor » Dum 14-Aug-2011 12:37

mbc scrie:Eu mi-am spart baia de ulei la bx in stilul acesta. Si-au facut "poarta" din 2 bolovani, multe masini parcate stanga dreapta si am atins usor cu roata drapta un bolovan care a sarit pe drum, s-a invartit si mi-a spart baia de ulei. Atunci, in nervii mei am zis ca ma duc si fac plagere la politie, dar dupa ce mi-am rezolvat (vreo 300 lei cu tot cu ulei) mi-am dat seama ce politie de <span style="color: #FF0000">*AtenĂžie la limbaj*</span> avem si am lasat-o balta. Daca eram intr-o tara civilizata, parintii copiilor care au facut asta veneau frumos la mine la poarta si vorbeau despre ce s-a intamplat in ideea de a ma despagubi, dar nu suntem intr-o tara civilizata iar majoritatea oamenilor nu sunt civilizati.

interesanta povestea, in orice caz nu ma asteptam si la avarii technice, dar se pare ca sunt :? :? nu prea imi dau seama daca merita efortul de a se complica cu politia locala ... :shock: :shock:

the judge
pasionat
Masina: Citroen C5 III Exclusive, Citroen Saxo VTS 16v
2: ex: 2x Xantia I, 2 x Xantia II, Xsara HDI
3: ex: Citroen Xsara VTS 16V, Peugeot 106 Rallye,

Mesajde the judge » Sâm 15-Oct-2011 13:22

De "amabilitati" o sa avem parte tot timpul. daca masina nu sta in curtea ta sau in garaj, nu ai ce-i face. masina mea e verde, deci, se vede orice mica zgarietura, si pot spune ca nu e luna sa nu gasesc cate un punct de laterale de la vreunul care nu avea loc sa urce in masina decat cu usa deschisa la maxim.cat priveste discutia sau eventualul scandal...mai rau pui paie pe foc.romanul e ranchiunos si te pomenesti cu vreun stergator rasucit sau cu vreun ornament pe capota facut cu cheia...deh...romania...explore the carpathian garden :)
CITROEN...covorul fermecat

Înapoi la “Diverse”