UN PIC DE AJUTOR !
Moderator: Echipa Tehnica
UN PIC DE AJUTOR !
As dori sa stiu daca pot pastra talonu unei masini inmatriculate in ro si sa cumpar una asemanatoare de peste hotare fara sai mai fac recarosare si schimbu de motor.Inmatricularea ma ajunge foarte mult si nu imi pot permite.Daca aveti idee sau ati auzit va rog dati`mi un msg va multumesc anticipat.
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
deci... hai ca intreabarea asta m-a dat pe spate. adicatelea tu ne intrebi daca poti sa pui numerele de la masina ta inscrisa si stricata probabil pe alta masina si sa mergi asa... tare nene! tehnic poti, fiind vorba doar de cateva surubele, dar legal nu poate fi vorba de asa ceva. sincer, eu nu iti recomand sa faci asa ceva chiar daca esti o persoana tare curajoasa.
parca era vorba de un xm; e stricat/lovit asa de rau incat nu mai poti sa il repari?!
parca era vorba de un xm; e stricat/lovit asa de rau incat nu mai poti sa il repari?!
Da poti,dar asta inseamna:
-Art.85. - (1) Punerea ĂŽn circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, neĂŽnmatriculat sau neĂŽnregistrat, se pedepseste cu ĂŽnchisoare de la unu la 3 ani.
-2) Punerea ĂŽn circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai cu numar fals de ĂŽnmatriculare sau de ĂŽnregistrare se pedepseste cu ĂŽnchisoare de la unu la 5 ani.

-Art.85. - (1) Punerea ĂŽn circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, neĂŽnmatriculat sau neĂŽnregistrat, se pedepseste cu ĂŽnchisoare de la unu la 3 ani.
-2) Punerea ĂŽn circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai cu numar fals de ĂŽnmatriculare sau de ĂŽnregistrare se pedepseste cu ĂŽnchisoare de la unu la 5 ani.

- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
-
- pasionat
- Masina: C 5 Break 2,0 . hidramata, an 2004
- 2: CX 2,0 Break. an 1989
- 3: Xsara 1,4 i , an 2002
AJUTOR
Ti-am trimis un pm !
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- the judge
- pasionat
- Masina: Citroen C5 III Exclusive, Citroen Saxo VTS 16v
- 2: ex: 2x Xantia I, 2 x Xantia II, Xsara HDI
- 3: ex: Citroen Xsara VTS 16V, Peugeot 106 Rallye,
chestia asta mai functiona acum vreo 15-20ani...cand aparusera masini straine pe la noi...mai multe asa...si mai facea omul cate o ghidusie. asta pe vremea cand politia rutiera te alerga cu chamade-ul sau cu dacia si RAR-ul nu iesea la drumul mare. acum insa, ai nevoie de o maaaare doza de nebunie sa faci asa ceva, si de noroc cu carul.
CITROEN...covorul fermecat