La revedere Citro Club ! astazi ma despart de Citroen (sper ca numai o perioada) , va doresc numai de bine si sanatate .
Multumesc de ajutorul acordat de a lungul celor 2 ani !!!!
La revedere Citroen Club !
Moderator: Echipa Tehnica
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
iti recomand sa il ignori
nu vrea sa fie asa,asa e el
ma bucur ca nu o sa ingrsi randul inactivilor pe forum
poate cand mai intri mai ajuti pe cei care au nevoie de un sfat,o parere
PS:orice ar fi daca nu vrei sa ne spui sa o stapanesti sanatos si sa te poarte unde vrei tu fara probleme,dar o sa duci dorul citroenului
PS:orice ar fi daca nu vrei sa ne spui sa o stapanesti sanatos si sa te poarte unde vrei tu fara probleme,dar o sa duci dorul citroenului

Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Dane, multi kilometri cu noua masina si sa nu ai parte deloc de service-uri si probleme.
Mie mi se pare un gest de curtoazie faptul ca ai deschis topicul asta si iti recomand si eu sa ignori alte opinii si sa nu raspunzi la ele.
La fel iti recomand sa nu folsesti epitete care ar putea genera alte si alte epitete, pierzandu-se de tot buna intentie a topicului astuia. In topicul asta nu am drept de moderare, altminteri as fi editat eu mesajul tau si as fi scos "aprecierea" ta de acolo.
Mbc, te rog sa fii mai putin acid, pt ca nu e nimeni impotriva ta si nu vad de ce aproape peste tot pe unde postezi, trebuie sa iei pe cineva in baza.
Mie mi se pare un gest de curtoazie faptul ca ai deschis topicul asta si iti recomand si eu sa ignori alte opinii si sa nu raspunzi la ele.
La fel iti recomand sa nu folsesti epitete care ar putea genera alte si alte epitete, pierzandu-se de tot buna intentie a topicului astuia. In topicul asta nu am drept de moderare, altminteri as fi editat eu mesajul tau si as fi scos "aprecierea" ta de acolo.

Mbc, te rog sa fii mai putin acid, pt ca nu e nimeni impotriva ta si nu vad de ce aproape peste tot pe unde postezi, trebuie sa iei pe cineva in baza.
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
dan311027 scrie:Ce vrei sa zici cu "dat in spectacol" , am vrut sa fiu politicos , daca tu esti mirlan , este problema ta.
Din cate observ, tu esti cel care face atac la persoana nu eu. "dat in spectacol" nu am zis-o cu rautate, ci faceam referire la faptul ca ai deschis un topic in care sa ne spui ca pleci. Am presupus ca daca vrei sa pleci este pentru ca ti-ai luat alta marca de masina si eram curios sa stiu ce si eventual cateva impresii. Pentru mine cel putin nu exista numai Citroen in domeniul auto si parerile despre alta marca din partea unei persoane care a avut Citroen ceva timp sunt binevenite.
@mesersmith: o sa incerc sa nu mai vorbesc in termeni interpretabili.
"If in doubt, flat out!"
-
- pasionat
- Masina: C 5 III Tourer, 2.0 HDI,163 cai, 2014
- 2: Ex : C 5 I și C 5 II
- 3: Tel : 0745.81.83.40
Rica scrie:iti recomand sa il ignori
pacat ca sunt multi oameni buni aici...dar ajunge unu' sa te scarbeasca...se stie el[/color]
E tare mesajul tau din subsol ! M-am prins si-ti dau dreptate !
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
a venit si randul meu sa va parasesc,azi m-am despartit de "covorul fermecat"
,a plecat la barlad...parca
am recomandat intrarea lui in club,asa ca aveti grija de el
va multumesc tuturor pentru ajutor,in special lui benone
ramaneti sanatosi

am recomandat intrarea lui in club,asa ca aveti grija de el

va multumesc tuturor pentru ajutor,in special lui benone
ramaneti sanatosi
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!