ce ziceti cade sau nu cade guvernu'?
cat o mai duc pe tron cu ciolanu' in gura?
cade sau nu cade guvernu'?
Moderator: Echipa Tehnica
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
cade sau nu cade guvernu'?
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Logica imi spune ca asa ar fi normal, mai ales dupa ce am vazut la tv modul in care jandarmi platiti din taxele noastre au inteles sa ia oameni in custodie, cazuti la pamant fiind, batandu-i.
Chiar nu mi se pare normal asta si chiar si doar pt atat, cred ca ar trebui sa-si vada de drum.
Din pacate, sunt f multe lucruri pt care pot fi acuzati.
Si iti spune asta un fost simpatizant pdl, care i-a votat si aparat la inceputuri.
Din pacate, m-am inselat f tare. Dupa un an, mi-am dat seama cat am gresit si la al doilea mandat, am votat altfel. Degeaba, prea multa manipulare si prostie in tara.
Chiar nu mi se pare normal asta si chiar si doar pt atat, cred ca ar trebui sa-si vada de drum.
Din pacate, sunt f multe lucruri pt care pot fi acuzati.
Si iti spune asta un fost simpatizant pdl, care i-a votat si aparat la inceputuri.
Din pacate, m-am inselat f tare. Dupa un an, mi-am dat seama cat am gresit si la al doilea mandat, am votat altfel. Degeaba, prea multa manipulare si prostie in tara.
Ultima oară modificat Vin 20-Ian-2012 20:05 de către mesersmith, modificat 1 dată în total.
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Eu sper sa cada si oricine vine, sa ne fie mai bine. Nu mai vreau taxa asta auto aberanta. Nu mai vreau masuri aberante care apasa pe cei care inca mai reusesc sa miste ceva. Vreau impozitarea firmelor cu cifre de afaceri imense si profit zero. Eu nu pot sa ma plang prea mult ca inca am ce manca, am cu ce sa imi platesc intretinerea, am cu ce sa imi platesc ratele la automobilul proaspat cumparat si am seriviciu la care sa ma duc. Dar nevasta-mea lucreaza pe un salariu foarte mic, taica-mio o primit o reducere de salariu recent, sora-mea plateste taxe mai multe ca anul trecut si cumnatu-mio nu mai lucreaza pentru ca a refuzat sa conduca un camion cu grave probleme la sistemul de franare si cuplaj al remorcii. Vreau sa le fie lor mai bine, vreau sa ne fie tuturor mai bine: fie cu alti guvernanti, fie cu monarhie (eu unul nu vad sensul) fie cu orice alta forma de guvernamant.
Atat am avut de spus.
Atat am avut de spus.
"If in doubt, flat out!"
-
- pasionat
...
erau vremuri cand credeam ca daca nu comunistii o sa fie la putere atunci o sa fie bine...
apoi am crezut ca atata timp cat nu-i impusti pe comunisti nu are cum sa fie bine...
dupa 20 de ani de la revolutie chiar dc am face ambele de mai sus, tot n-am rezolva problemele in Romania... problema suntem noi si modul nostru de a accepta nesimtirile tupeistilor si marlanilor.
Suntem o natie de oameni prosti (majoritatea) si pt europa asa e bine...
O sa facem o noua revolutie, o sa vina la putere unul "verde" si in scurt timp o sa fie la fel, sau mai rau. Romania nu e tara, e o gluma proasta.
apoi am crezut ca atata timp cat nu-i impusti pe comunisti nu are cum sa fie bine...
dupa 20 de ani de la revolutie chiar dc am face ambele de mai sus, tot n-am rezolva problemele in Romania... problema suntem noi si modul nostru de a accepta nesimtirile tupeistilor si marlanilor.
Suntem o natie de oameni prosti (majoritatea) si pt europa asa e bine...
O sa facem o noua revolutie, o sa vina la putere unul "verde" si in scurt timp o sa fie la fel, sau mai rau. Romania nu e tara, e o gluma proasta.
beau cand sunt singur sau cand am cu cine...