accident in Italia

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

leo
pasionat

accident in Italia

Mesajde leo » Mie 04-Apr-2012 06:49

s-a intamplat sambata,31 martie, la pauza de masa...mi se intampla rar sa vin acasa la pauza,de obicei mananc la munca...vrand sa virez stanga pt a intra in curte dadeam prioritate lu' unu' de pleca dupa loc din poarta.brusc ala a virat stanga pt a schimba directia de mers si un motociclist care venea din spatele lui,deci din fata mea,a intrat in el,motociclistul zburand in parbrizul meu...noroc ca am volanu' invers si eram singur in masina...motociclistul a scapat doar cu genunchiul drept ferfenita,nu cred ca se mai poate face ceva...
acum,stie cineva cum se procedeaza,cat dureaza pana incep sa se miste lucrurile,trebuie sa fac eu ceva presiuni ca sa mi se repare masina...?ambii aveau asigurari valabile...trebuie sa astep sa ma caute cineva sau tre' sa fac eu vreun pas inainte...?habar n-am...are cineva vreo idee...?

Imagine

Imagine

mike.omega
simpatizant
Masina: Daewoo Nubira II 1.6 GPL
2: Citroen C4 1.6 HDI
3: Citroen C3 1.1i

Mesajde mike.omega » Mie 04-Apr-2012 07:00

Politia rutiera din zona trebuie sa-ti elibereze proces verbal care sa ateste vinovatia persoanei care a provocat accidentul, declaratiile date in urma accidentului si pe baza asigurarii RCA (sau echivalent) a vinovatului iti repari masina.

Cu documentele de la politie (proces verbal, autorizatie de reparatie, actele soferului vinovat(in copie) si eventual declaratiile date la politie) mergi la asigurator pentru a aviza dauna si a deschide dosar de dauna.

andrei
simpatizant

Mesajde andrei » Mie 04-Apr-2012 10:53

incearca sa intrii pe forumul romanilor din italia..cred ca ti s-ar raspunde mai exact, si eu stau in italia insa nu am avut accident si nu stiu sa iti spun, insa cu siguranta sunt persoane care s-au lovit de aceasta situatie, bafta (sper sa nu fie considerata reclama pentru alt site..)

http://romania-italia.info/roit/index.php
Citroen BX 1.9 GTi `87 (122 hp)
VW Passat 1.9 TDI `03 (131 hp)
Seat Leon 1.9 TDI '07 (105 hp)

leo
pasionat

Mesajde leo » Mie 04-Apr-2012 20:52

va multumesc pt raspunsuri,o sa inru maine seara pe forumul de care spui...in seara asta tatal motociclistului (anul trecut a pierdut un baiat in accident de parasutism...) mi-a trimis vorba ca totul se va rezolva,sa le dau un pic de timp sa se lamureasca cu baiatul asta de-i in spital...o sa mai astept vreo 2-3 zile si dup-aia o sa incerc sa fac lucrurile sa miste...mai vedem....bafta...

leo
pasionat

Mesajde leo » Mie 06-Iun-2012 21:18

si-au trecut 2 luni si inca nimic...acu' vreo 2 spt a venit unu' de-a facut poze si a zis ca ma suna,dar nimic...astazi s-a interesat cineva pt mine la firma de asigurare a vinovatului si i s-a spus ca o sa ma despagubeasca cam cu vro 900 euroi...parbrizul ma costa 200 cu tot cu manopera de montaj,aripa m-ajunge vreo 70....in total,zic eu,vreo 350..
as vrea sa stiu in Romania o vopsire totala la cam cat ar ajunge daca poate cineva sa-mi spuna...?e vorba de o ”berlina cu hayon” lunga de 4 m.stie cineva?merci...

toro
pasionat
Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)

Mesajde toro » Joi 07-Iun-2012 20:19

Un vopsit profesional** (cabine DURST - SAIMA ) cu vopsea pe baza de apa (vopsea metalizata) , poate ajunge la 1000 euro . Vopsire la rece* cu vopsea nemetalizata si tot pe baza de apa , ajunge pe la 400 - 500 euro. In aceste preturii se includ si materialele necesare , tinichigerie minora , dupa caz . La alte ateliere cu pretentii mai mici , preturile pot fii si cu 50% mai scazute. Putine ateliere mai folosesc vopsele pe diluantii (pretul mai mic) si asta datorita normelor Europene care interzic acest lucru .
Peace on earth ... War under the blanket !

leo
pasionat

Mesajde leo » Vin 22-Iun-2012 18:08

mda...si asta a fost povestea...am dus-o la un atelier de tinichigerie auto,unul din cele mai bine echipate din zona,si m-a lovit omu':1500 iepuroi.tot.o duc si o iau noua in cateva zile.vopsit integral,parbriz,semnalizari,garnitura la parbriz...asigurarea lu ala imi da vreo 900,mai pun eu restu'...asta e,o sa pun poze sa le vedeti...

leo
pasionat

Mesajde leo » Mie 08-Aug-2012 19:44

rezultatul final,astazi scoasa din cuptor...:

Imagine

Imagine

Imagine

total 1350 euro.

Înapoi la “Diverse”