Ce ziceti, fratilor, de asta:
"Primul divorţ homosexual ĂŽn Marea Britanie
de N.D.
Două englezoaice care s-au căsătorit ĂŽn februarie, la puţin timp după intrarea ĂŽn vigoare a legii care permite mariajele ĂŽntre homosexuali, au anunţat că vor divorţa, acesta fiind primul divorţ homosexual de pe teritoriul britanic. Daphne Ligthart, de 36 de ani, a declarat că partenera sa, Liz King (40 de ani), nu o mai iubeşte şi că s-a ĂŽndrăgostit de o altă femeie pe care a cunoscut-o chiar ĂŽn ziua căsătoriei lor. Ănainte de a divorţa, cele două femei trebuie să ajungă la un acord ĂŽn privinţa separării bunurilor comune. De la adoptarea legii pe teritoriul britanic au avut loc aproape 4.000 de căsătorii ĂŽntre homosexuali."
(Adevarul, 19 mai 2006)
Lesbiene divortate
Moderator: Echipa Tehnica
lesbiene divortate
Da' vad ca n-ai somn de loc.
Referitor la ce sa am o opinie?
La faptul ca s-au casatorit sau ca acum vor sa divorteze?
Eu mereu am fost de principiul ca scopul omului in viata este sa isi indeplineasca visele.
Daca visele lor sunt sa se casatoreasca, din partea mea nu au decat... eu nu ma opun visului.
Si daca trecem usor peste partea cu casatoria, divortul oricum este o chestie mult mediatizata, la moda as zice in zilele noaste. Independenta se poarta ;)
La faptul ca s-au casatorit sau ca acum vor sa divorteze?
Eu mereu am fost de principiul ca scopul omului in viata este sa isi indeplineasca visele.
Daca visele lor sunt sa se casatoreasca, din partea mea nu au decat... eu nu ma opun visului.

Si daca trecem usor peste partea cu casatoria, divortul oricum este o chestie mult mediatizata, la moda as zice in zilele noaste. Independenta se poarta ;)
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
ce sa mai zic??? acum ca le-au dat voie sa vezi cite casatorii - divorturi o sa mai apara; omu cind are libertate simte ca trebuie sa o foloseasca : daca s-ar da liber la casatoriile oameni cu animale cred ca s-ar produce o gramada intr-un timp record; as vrea sa vad un divort cu scandal intre 2 lesbiene la tribunal 

Oarecum off-topic si apropo de scandal:
Pe 3 iunie va fi in Bucuresti, parada homosexualilor, lesbinelor, travestitilor, etc
Sa vedeti atunci circoteca!!
Am auzit ca anul trecut i-au asteptat baietii de la "Noua Dreapta" sa le "deseneze" ca nu-i bine ca ei...
Plus babele oripilate care scuipau in san pe marginea strazii...
Pe 3 iunie va fi in Bucuresti, parada homosexualilor, lesbinelor, travestitilor, etc
Sa vedeti atunci circoteca!!

Am auzit ca anul trecut i-au asteptat baietii de la "Noua Dreapta" sa le "deseneze" ca nu-i bine ca ei...

Plus babele oripilate care scuipau in san pe marginea strazii...
In Serbia, acum 2 ani, au luat bataie la propriu. Sarbii sunt popor serios.
La noi s-a vrut un "festival al diversitatii", care s-a terminat intr-o forma de circ, cu cei de la Noua Dreapta in frunte. Ma rog, pot sa ma laud ca am scris si eu un articol impotriva lor.
Sunt oribili, dar la noi nu e nimic, in Occident apar barbati unsi cu tot felul de uleiuri, sa para mai apetisanti, in chilotei cu fir la spate. Ti se apleaca daca-i vezi...
La noi s-a vrut un "festival al diversitatii", care s-a terminat intr-o forma de circ, cu cei de la Noua Dreapta in frunte. Ma rog, pot sa ma laud ca am scris si eu un articol impotriva lor.
Sunt oribili, dar la noi nu e nimic, in Occident apar barbati unsi cu tot felul de uleiuri, sa para mai apetisanti, in chilotei cu fir la spate. Ti se apleaca daca-i vezi...
Subiectul mi se pare cam deplasat şi chiar nu are legătură cu maşinile.
Acum părerea mea, strict la subiect: căsătoria e un soi de "notificare" - 2 oameni "spun" societăţii că vor să stea ĂŽmpreună, fără a defini explicit o listă a "activităţilor comune"
Biserica şi "gura lumii" (normele sociale comun acceptate) definesc ĂŽmpreună o astfel de listă, dar e o impunere mai mult implicită decât o pază militarizată cu toporu' la uşa celor doi pentru a-i forţa să procreeze sau să ia credit la bancă pentru casă, maşină şi ce le-ar mai trebui.
Deci partea cu căsătoria şi cu divorţul la cei "pe invers" nu are vreo relevanţă. "Este" şi gata. Partea a 2-a a problemei este legată de durata relaţiilor de tip homosexual, fiindcă ĂŽn general aceşti oameni schimbă foarte mulţi parteneri, ĂŽn medie mai mulţi decât semenii lor heterosexuali - deci căsătoria ĂŽn sine e pentru ei mai mult o joacă de-a plimbatul la primărie şi apoi la tribunal.
Acum părerea mea, strict la subiect: căsătoria e un soi de "notificare" - 2 oameni "spun" societăţii că vor să stea ĂŽmpreună, fără a defini explicit o listă a "activităţilor comune"

Deci partea cu căsătoria şi cu divorţul la cei "pe invers" nu are vreo relevanţă. "Este" şi gata. Partea a 2-a a problemei este legată de durata relaţiilor de tip homosexual, fiindcă ĂŽn general aceşti oameni schimbă foarte mulţi parteneri, ĂŽn medie mai mulţi decât semenii lor heterosexuali - deci căsătoria ĂŽn sine e pentru ei mai mult o joacă de-a plimbatul la primărie şi apoi la tribunal.
DanCld scrie:Subiectul mi se pare cam deplasat şi chiar nu are legătură cu maşinile.
Acum părerea mea, strict la subiect: căsătoria e un soi de "notificare" - 2 oameni "spun" societăţii că vor să stea ĂŽmpreună, fără a defini explicit o listă a "activităţilor comune"Biserica şi "gura lumii" (normele sociale comun acceptate) definesc ĂŽmpreună o astfel de listă, dar e o impunere mai mult implicită decât o pază militarizată cu toporu' la uşa celor doi pentru a-i forţa să procreeze sau să ia credit la bancă pentru casă, maşină şi ce le-ar mai trebui.
nu pari a fi om casatorit, si mai departe nici divortat. conceptia despre viata si ce vede fiecare in casatorie este mult mai complexa decat divortul lezbienelor.