Ntz... nu tine... eu m-am intors din Germania simbata noapte, dupa ce condusesem pe acolo. De vis: toata lumea te lasa, nimeni nu era grabit, desi aia au si sosele si masini unde sa alerge. De exemplu: eram pe banda I si am dat semnal stinga sa trec pe banda 2. Pe banda a doua, venea tare din spate o Skoda. Nu tu flash-uri, nu carnita, nu nimic: omul a frinat puternic sa ma lasa sa trec. Am fost atit de impresionat, ca am deschis geamul si i-am facuit semn sa ma depaseasca. Intr-un fel si asigurarile si costurile ridicate (chiar si dupa buzunarele lor) ale service-urilor contribuie la comportamentul asta. O masina lovita, chiar si putin isi pierde mult din valoare, chiar daca reparatiile se fac ca la carte. In plus, societatea de asigurari ia nota de faptul ca ai produs un eveniment si de la anul vei plati mai mult.
Simbata a trebuit sa conduc prin oras: la un moment dat unul in spatele meu imi dadea flasuri si claxoane si gesticula nervos pentru ca mi-am permis sa acord prioritate unui pieton care trecea pe trecere
Duminica m-am dus pe la kata: pe fostul Ana Ipatescu, la un moment dat se face o banda suplimentara la stinga in directia Polizu/Gara de nord. in fata mea un P 307, care fara semnal, fara nimic, s-a bagat la dublaj, ca nu suporta gindul sa fie a patra masina la semafor. Prima nu putea sa fie, dar macar omul incerca sa fie al doilea. Bineinteles, ca un sfert din masina era pe banda mea de mers inainte. I-am dat si flash si claxon, iar el a ridicat din umeri, ca ce e vreo problema? Auzi la mine pretentii, sa vreau sa merg inainte

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!