O sa incep eu:
La 120 - 130 la ora, iese un meseriasi cu o Dacie Papuc cu botul pana in contrasens sa vireze stanga si se opreste sa se asigure (la mai putin de 50 m de mine). Nu am avut unde sa ma duc (dreapta statie peco, pe contrasens masini bara la bara) asa ca am evitat soferul si l-am pocnit in roata. Am apreciat eu ca l-am lovit cam pe la 90. Rezultat:
faruri tandari
bara fata rupta
semnalizare stanga tandari
difuzor radiator varza
radiator cu cateva gauri
traversa superioara indoita
traversa de sub motor slabita (a cedat 5000 km mai tarziu cand mi-a cazut motorul)
electroventilator varza
Capota rupta in 4 puncte (doua la nivelul vasului de expansiune pentru uleiul hidraulic si doua ceva mai sus)
aripile st dr valurite
usile fata valurite pana la jumatate
cd playerul numai functioneaza nici in ziua de azi

Reparatii: aprox 12 milioane plus 5 milioane manopera (am avut faruri, am improvizat o semnalizare stanga, am lipit si legat bara fata, indreptat traversa superioara, indreptat aripi, usi, lipit capota cu fibra de sticla - cred - , lipit radiator, schimbat ventilator si difuzor plus vopsitul)
Perioada: septembrie 2003.
Sincer cred ca masina s-a comportat foarte bine, eu m-am ales doar cu nishte vanatai pe genunchi in ideea in care nu am avut centura. Nu stiu exact cum e proiectat BXul, poate exagerez, dar in momentul impactului am avut senzatia ca toata energia degajata trece pe langa mine si este absorbita de caroserie.