Neplaceri In Traficul Pitoresc

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Mie 27-Sep-2006 11:52

ceam patit eu acum vreo doua zile cu un tir-ist de era sa se urce pe mine a patit-o un coleg de servici aseare. aceeasi zona, doar ca in sens invers, spre centru. din nefericire el s-a urcat pe bordura si i s-a paradit avelopa+janta dreapta fata. nenorocitul ala cu tir-ul nici nu a incetinit, s-a dus ca racheta. nu e posibil asa ceva. handicapatii astia pe tir trebuie loviti imediat cum o comit. ca poate peste un kilometru omoara un om. :evil:
nu se asigura, nu semnalizeaza, nu cedeaza, nu nimic. :evil:
ca o recomandare, cand depasiti un tir claxonati cu sarguinta, sa stie ca mai sunteti si voi pe langa el. blitzurile nu ajuta la nimic, daca nu se uita
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Mie 27-Sep-2006 12:05

sunt inconstienti ...

nu se gandesc la nimic ... ca oricum la inaltimea la care este postul lor de condus nu patesc nimic ...
asa ca ... mare atentie la camionagii
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mie 27-Sep-2006 12:49

Kerekash_KRK scrie:Eu cel putin nu team atacat si chiar a fost amuzant... si chiar recomand sa vedeti si retul fimuletelor de acolo cu tag-ul traffic.... f amuzante

edit: oameni buni va doresc atat de mult norok pe viitor in trafic la fel ca omu asta http://video.yahoo.com/video/play?vid=5 ... cd4.541536

Bulan cu caru' ce-a avut nenea ala.... :lol:

cepoi cristian
simpatizant

Mesajde cepoi cristian » Mie 27-Sep-2006 16:16

domnilor colegi eu sunt camionagiu adica tirist si nu sunt cred eu nici pe departe handicapat(cum sustin peaici uni colegi) cred ca nu trebuie bagata toata lumea sau toti camionagii in aceias oala daca vati uita foarte atenti ati vedea foarte multi soferi si cu autoturisme care sunt catastrofa si mai is uni care chiar habar nu au cu ce se mananca volanul asa ca trebuie parerea mea sa fim un pic mai atenti la unele afirmatii :?

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Mie 27-Sep-2006 16:52

cine nu face prostii nu are de ce sa simta, dar nu am intalnit soferi de masini mari care sa fie cu bun simt in trafic. forteaza mereu nota pe baza masinii pe care o conduc. inteleg o data de 2 ori, dar pana acum am tot avut de-a face cu astfel de oameni.
cand e unul ok nu am nimic contra lui
nu vreau sa te atac pe tine, cu atat mai mult cu cat nu ne-am intalnit in trafic. nu as fi generalizat daca erau cazuri retrase. aceeasi afirmatie o fac si despre soferii de maxi-taxi si taxi. cred ca sunteti de acord cu asta (daca mai e cate un sofer cuminte tre sa fie constient ca restul din categoria lui sunt necivilizati si e normal ca sa fie categorisit asa. nu e prejudecata, dar asta e comportamentul standard al respectivilor)
si sa scapi la limita de un accident, ca apoi un coleg sa sufere banuiesc ca intelegi indarjirea mea.
trecand pe acolo am observat un lucru in plus. pe marginea unde era sa am eu incidentul, cu 10-15m mai intainte, pe marginea drumului era un damb de 30cm (idiotii de la drumuri). daca as fi fost pe zona respectiva acum as fi fost intr-o situatie mult mai neagra. nu ia-m memorat numarul, dar tirul era de pan-euro.
inca o data daca nu va comportati precum tir-istii descrisi de mine, va rog sa imi acceptati scuzele.
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop

:: LED designs ::

cepoi cristian
simpatizant

Mesajde cepoi cristian » Mie 27-Sep-2006 19:09

nui vorba de scuze este ok dar ca camionagiu sunt si eu suparat pe alti colegi de suferinta spre exemplu turci,bulgari care chiar daca si eu conduc un camion de 40t ca si ei tot ma sfideaza cand sunt pe sosea

seridan
pasionat

Mesajde seridan » Mie 27-Sep-2006 20:40

Kerekash_KRK scrie:daca tu ai vazut ca in buc se circula civilizat cand ai ajuns in buc? cumva noaptea....? ca in rest n cam ia draq si pe noi si cu constanta ai dreptate cel putin pe timpu verii mai bine o iei pe jos ca sunt stransi soferi din toate colturile tarii si nu numai .....
Acum am o intrebare pentru toti ... ce parere aveti de faptul ca inca odata romanul se declara sclav si prefera sa trimita capitala in infern pentru a putea pupa in fund alte natiuni? la urma urmei de mult timp exista coloane oficiale si se opreste traficul cand trec acestea fara a fi nevoie sa blocheze pentru 3 zile intregi toata arterele principale.....

Caprã râioasã dar cu coada sus.
ScuzĂŁ-mĂŁ dar tu nu vezi mai departe de parbrizul maÂşinei. Interesul tĂŁu este ca ĂŽn aceste 3-4 zile sĂŁ nu ĂŽĂži dai fundul jos din maÂşinĂŁ. Acesta este singurul aspect care te deranjeazĂŁ ĂŽn rest potopul.
DacĂŁ suntem mitocani ĂŽn trafic, ĂŽn spaĂžiile publice, pe stradĂŁ etc, de ce sĂŁ nu fim mitocani Âşi cu ocazia francofoniei. AceastĂŁ ocazie nu trebuie s-o ratĂŁm.
Este inutil sĂŁ ne ĂŽntrebĂŁm de ce spun unii despre noi cĂŁ suntem cam mitocani.

seridan
pasionat

Mesajde seridan » Mie 27-Sep-2006 21:06

Cã suntem mitocani în trafic se ºtia, dar asta trebuia arãtatã ºi cu ocazia francofoniei. Astãzi un ºoferaº de-al nostru a nesocotit semnalele maºinei de poliþie care deschidea drumul unei coloane oficiale ºi a tamponat maºina în care era ministrul de externe al Tailandei. În urma tamponãrii maºina ministrului a ajuns pe calea feratã unde a fost lovitã ºi de tren. Noroc cã nu s-au înregistrat rãniri grave.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mie 27-Sep-2006 22:10

Atentat clar :lol: ...maine seara numai la Dan Diaconescu in Direct...

Ce ghinion pe cei din masina lovita....dupa ce intra in tine un prost, sa mai ajungi si pe calea ferata, de unde mai apare si un tren...Bine ca nu era vreun aeroport prin apropiere ca cine stie ce se intampla :D ..

snatchro
simpatizant

Mesajde snatchro » Mie 27-Sep-2006 23:15

Parc-ar fi din vreun film SF. Dar ce ma mai mira in Romania... Nici macar gropile de 10-15 cm adancime din Bolintin...

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Joi 28-Sep-2006 09:41

Nu era Thailanda, era Laos. Tot pe acolo :lol:

Dar eu personal tot consider aceasta manifestare o mareata "FrancoProstie". Hai sa legam niste evenimente:

- in UE mai sunt doar cateva (fix 3) tari care nu au votat tratatul de aderare al Romaniei, printre care si FRANTA :x

- domnu' Chirac ne-a onorat cu prezenta dar ne-a dat cu flit la capitolul prezenta la meciul Steaua-OL. Lyon, dar si mai grav la dezvelirea statuii lui Charles de Gaulle din piata cu acelasi nume. Semn clar: se kk pe pupinfrancurismul nostru.

- primarii din tarile francofone au venit aici in mod clar sa se plimbe, la fluierat dupa femei si la cumparaturi; unii dintre ei, intervievati de Libertatea, pareau pentru prima data iesiti in Europa ca se mirau ca romanii sunt imbracati "ca in reviste" (chiar, care reviste?!)

- si tot legat de trafic, dar si de o teapa data de organizatori dupa ce au tiparit brosura cu evenimentele pentru "prostime", in Jurnalul National

PS. Stiati ca Romania a inceput negocierile de aderare la UE in '99 la presiunile unuia Tony Blair?

Kerekash_KRK
simpatizant

Mesajde Kerekash_KRK » Joi 28-Sep-2006 10:12

@seridan
Sincer la treaba cu mitocan m-ai cam jinit si sincer nu vad rostu pentru atacuri! In fine nu mise s pare normal sa pupam in cur pentru a ajunge undeva , unde de fapt nici noi nu stim unde vrem sa ajungem. Eu am pus o intrebare cat se poate d normala... cum vi se pare de fiecare data tara asta trbuie sa pupe funduri straine? pe mine unu ma sictireste groaznic, nu e vorba de franacofonie, e pur si simplu vorba ca noi nu suntem in stare sa ne remarcam prin altceva decat prin linguseala, si nu linguseala unei natiuni care n favorizeaza ci care a votat impotriva noastra. Pentru restu tragi tu concluziile

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 28-Sep-2006 10:40

@Kerekash_KRK: seridan vorbea la modul general. Faptul ca te-ai simtit cu musca pe caciula e problema ta :)
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Kerekash_KRK
simpatizant

Mesajde Kerekash_KRK » Joi 28-Sep-2006 11:47

Pai cuvantul "tu" m-a facut sa ma simt asa... :wink:

danpopa
pasionat

Mesajde danpopa » Joi 28-Sep-2006 18:36

eu zic sa renuntam la discutiile cu privire la sommet-ul francofoniei. ca e bun sau nu, nu aici este locul acestui subiect.

DAR

am inteles ca in aceasta perioada, cei care "isi lasa" masinile parcate pe arterele cu pricina vor plati o amenda de 1.000 RON. Buuun. Eu nu locuiesc in zona, dar mi se pare cam problematic sa fiu nevoit sa imi parchez masina in alta parte, doar pentru simplul fapt ca locuiesc pe o strada unde nu sunt asigurate locuri de parcare platite (pentru ca, evident, nu este spatiu). aici eu nu gasesc decat un singur vinovat - institutia responsabila de infrastructura (dar cine este ea ?)

MAI GRAV

dincolo de problema parcarii in cele 3 zile, am citit printr-un ziar pe net (imi pare rau ca nu am retinut linkul) ca s-a luat hotararea la nivelul Consiliului General al Capitalei (parca el) ca, de acum inainte sau de la 1 ianuarie 2007, simpla amenda de parcare in locuri nepermise va fi sanctionata cu 1.000 RON. da. adica zece milioane de lei vechi.
acesta mi se pare intr-adevar un abuz. si hai sa va dau doar 3 cazuri concrete:

- cei care locuiesc pe arterele principale. ei au o mare problema, locuri nu sunt, nici pe trotuar, se parcheaza pana la mijlocul imaginal al intersectiei cu strazile mai mici. da, se intampla in Bucuresti.
- te duci cu masina in oras, ai o treaba. opresti in fata bancii, parchezi perpendicular, in dreptul unui panou pe care scrie "Parcare clienti banca". abia am incaput intre 2 jeepuri. ma intorc dupa 10 minute, gasesc fluturas pe parbriz prin care sunt anuntat ca am fost sanctionat. ma uit dupa indicatorul de parcare interzisa si il vad ca exista. bun. ma intorc in banca si relatez. mi se raspunde: da, este parcare pentru dv., trebuia sa parcati paralel, nu perpendicular! no comment.
- intre Aviatorilor si Arcul de Triumf, pe dreapta, este indicator de oprirea interzisa. normal. dar sambata si duminica merge lumea cu copiii in parc. spatiul pentru parcare este plin. deci se parcheaza masina si unde este interzis. surpriza: politia lucreaza in week-end si da amenzi. Nu era mai frumos ca sub acel indicator sa se puna si tabla aia alba care sa prevada ca oprirea este interzisa numai de luni pana vineri? Nu, ca asa se aduc bani la bugetul local.

concluzie: daca de la anul platim 1000 RON o parcare pe interzis (pentru ca NU avem unde, nu ca ne face placere) inseamna ca traim intr-un oras condus de tampiti.
Xsara 1.6 / C4 1.4

Înapoi la “Diverse”