Despre masina:
Dotarile sunt uimitoare la 8600 Euro (servo, abs, dublu airbag, cd, 6 boxe blaupunkt, geamuri si oglinzi electrice, scaun si volan pe inaltime, etc.). Din pacate masina este extrem de puturoasa (1,2 L si 80 BHP) datorita rapoartelor f lungi ale cutiei. Mi-a placut comportamentul suspensiei (desi masina avea 30 000 km), putin cam zgomotoasa insa. Un zgomot mare am observat si la rulare, in rest, in interior nu auzi motorul iar cu cd-ul dat tare e beton. Un mare dezavantaj in constituie puntea spate (punte torsionala cu 2 elemente tubulare longitudinale)
Comportamentul in curbe este usor subvirator, dar se aseaza frumos pe sosea. Un avantaj pentru Buc il constituie raza mica de bracaj si botul scurt. E super in trafic, iesi imediat pe alta banda.
Finisarea interioara este de calitate acceptabila, mi-a placut in mod deosebit interiorul bej cu negru, bestial. In spate relativ spatioasa, cu o bancheta mare. Portbagajul spatios.
Cam asta e ce pot sa va spun. A era sa uit, un matiz e masina de curse pe langa albea