Toyota Corolla - 6 ani garantie

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Lun 30-Oct-2006 16:25

pai nu are cred ca din ce sa ajunga la uzura ...si eu la a mea cam la fel fac ... maxim 35.000 km ... insa a mea "zace" mai mult pe drumurile din bucuresti...

de asta am zis ..alta impresie despre toyota nu am ca ea a ajuns de doua ori in viata ei in bucuresti si nu stiu de la nimeni altcineva ce si cum se intampla ca masinuta asta pe aici...
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Lun 30-Oct-2006 17:44

-->6 ani vine sa contracareze clar KIA Cee'd

Alex Motan
pasionat

Mesajde Alex Motan » Lun 30-Oct-2006 17:59

6 ani 7 ani 1000 de ani. In America in Miami a fost un prieten de a meu si a cumparat un Hyundai pe care il va plati abia peste 3 ani iar daca are el chef peste 2 ani poate sa plateasca o suma de rahat si o iau aia inapoi. (in America Hyundai este vazuta ca o masina fff proasta).Asta e numa sa VANDA SA DEA SA INCHIRIEZE masini. Oricum Toyota Corolla este o masina urata pe langa una europeana asa ca mult succes firmelor care vor achizitiona in draci dastea.
Cred ca am mai spus-o mai demult, Citroen este o masina pt cei care vor altceva la fel ca si alfa romeo, mitul acesta cu masina care tine 2000 de ani dupa mine este pt cei ce intentioneaza sa tina masina atata.
S-a facut un pool pe forum in care userii au fost intrebati cat vor tine masina? Cred ca majoritatea au raspuns cam 3 ani deci...De ce sa imi iau o masina care tine 3000 de ani cand eu o vand in 3.
Valoare la revanzare? Se prea poate sa fie un raspuns pt unii dintre noi.
Mult succes in achizitia Corollei dar acesta e forumul Citroen si cred ca ar fi mai bine daca s-ar pastra tematica pe masinile Citroen.

mars2k
pasionat

Mesajde mars2k » Lun 30-Oct-2006 18:23

Ma intreb cati dintre cei care au votat 3 ani au avut in subconstient limitarea data de garantie..

Nu vreau sa fiu inteles gresit.
Nu-mi place in mod deosebit Toyota, iar Corolla il consider un model depasit.

Cu toate astea, nu vad de ce nu as aplauda o astfel de initiativa.
Si mai ales, din perspectiva "bulgarelui de zapada".

Adica Toyota da 6 ani pt Corolla impinsa de Kia Cee'd, punand presiune in primul rand pe ceilalti constructori japonezi, pe urma pe cei europeni.

Si daca la Toyota garantia de 6 ani va deveni standard (deocamdata e doar pt Corolla), Honda, Mazda si Subaru ar trebui sa se simta si ei, pe urma Volkswagen si tot asa.

S-ar putea ca in 5 ani Europa sa aiba cu totul alte standarde in privinta garantiilor...

Alex Motan
pasionat

Mesajde Alex Motan » Mar 31-Oct-2006 00:37

Te-ai intrebat vreodata de ce masinile europene sunt mai scumpe decat cele asiatice? Pt ca sunt europene.
Bmw-urile din ziua de azi au probleme MARI (mai ales la diesel) pt ca se grabesc sa le faca, la fel alfa, mercedes, audi, citroen, peugeot etc dar TOT SE VAND!!
Oamenii din Europa vor eruopene ca sunt cele mai...poate e si de mandrie. Ma indoiesc ca in 5 ani sa avem alte standarde pt ca europenele tot se vor vinde bine.
In Grecia anul trecut au murit 5 oameni electrocutati cu fierul de calcat luat de la bazarul chinezesc, nu fac comparatie dar aici e vorba de cata incredere ai in firma respectiva si cata traditie are in ceea ce face.
App. multi si-au luat C4 mai ales ca "da bine" si e mai ieftin, afla ca eu unul l-am luat si din cauza ca are 35 din 37 la euroncap!!! Europenii inca se uita la astfel de teste si isi cumpara masinile in baza lor si in baza utilitatii nu ca au garantie 1000 de ani. Piata din europa e diferita fata de cea din Romania. Picassoul meu a fost unul din cele mai bine vandute modele citroen doar pt ca este sigur si nu a interesat pe nimeni ca nu arata..."mafia style" :lol:

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Mar 31-Oct-2006 11:39

la faza asta ca ce si cum arata este de inteles ce spune alex ... ;-)

nyumai ca nu poti stii niciodata si trebuie sa subestimezi PGA-ul ... ;-);-);-)

PGA = Puterea Geniului Asiatic .. ;-)) :D
Dan

Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!

Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

Înapoi la “Diverse”