polish

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

gabi caragea
pasionat

Mesajde gabi caragea » Joi 21-Sep-2006 08:07

suna si vei afla,sau intra pe site

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Joi 21-Sep-2006 10:01

100 de euro toata masina in cinci maini cica pe site... a mai fost careva pe la ei? daca da, va rog frumos pareri...
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Joi 21-Sep-2006 10:06

silvius scrie:100 de euro toata masina in cinci maini cica pe site... a mai fost careva pe la ei? daca da, va rog frumos pareri...

silvius, e vorba de tot pachetul de detailing exterior, ala care apare si pe site? 100 de Euro inseamna ceva, dar e bine ca ei iti garanteaza ca efectele tin macar 6 luni. Eu ma gandeam sa aplic si o folie pe praguri. Singura problema cu folia e ca se cam vede la mai putin de 1,5 metri. Asa zic si ei pe site. Dar mi-e mila de bietele praguri la cate pietricele si noroi indura pe drumurile nenorocite din Bucuresti.

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Joi 21-Sep-2006 10:18

nu stiu ce sa iti zic, eu slava Domnului numai prin bucuresti o tarai in fiecare zi, o bag si pe drumuri care concureaza cu raliuri off road, dar nu s-a zgariat la zona pragurilor, singurele zgarieturi sunt cea din fatza cand a dat deshteapta cu marsharierul si m-a lovit fix in botul masinii, insa de abia vezi problema, in spate a zgartia-o soacra cand a dat ea cu spatele intr-o bezna totala pe o strada cretina unde trotuarul era la 5 m inaltime, k asa e la noi si am mai facut-o si eu pe io strada ingusta unde un dobitoc a lasat masina in afara rau de tot si asta e... puteam sa fiu mai atent si sa dau cu spatele sa renunt, da' am mers inainte fara sa ma uit k ala avea bara din fatza in afara .... huh.
Merita dak au calitate 100 de euro pentru ca asta e pretul. Daca vrei sa vb mai mult de chestii de genul asta intra pe pm
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

danmanea
pasionat

Mesajde danmanea » Joi 21-Sep-2006 11:49

am dat un mail si am intrebat ... :roll: :shock: i-as fi facut buburuzei un tratament de iarna... ia uitati ce zice omu in prezentare:
"Solutia de la Expert Detailing Winter CarShieldTM
Pe baza celor 6 ani de experienta ti a colaborarii cu partenerii nostri din SUA, am combinat cele mai noi materiale si tehnologii din domeniul detailingului auto pentru a realiza un adevarat scut de protectie a matinii dumneavoastra. va protejeaza matina contra problemelor specifice sezonului rece t i nu este disponibil decât la statiile Expert Detailing.

Cum se aplica ti cum actioneaza.
Prima etapa a tratamentului o constituie decontaminarea suprafetelor si aducerea lor la o calitate corespunzatoare (serviciile din pachetul #4 de detailing complet). Vopseaua si lacul sunt apoi protejate cu mai multe straturi de sealant (polimer sintetic ce nu permite trecerea umezelii si a microparticulelor). Straturile succesive de sealant, aplicate ĂŽn conditii specific definite - temperatura, viteza de prelucrare, tip de tampon folosit -
formeaza un scut rezistent, impermeabil, elastic ti incolor ce rezista o perioada Îndelungata. Scutul astfel format protejeaza vopseaua si lacul absorbind razele ultraviolete si retinând microparticulele si umezeala, prevenind astfel intrarea lor În porii si imperfectiunile finisajului.
Cauciucurile, jantele, ornamentele exterioare ti contraaripile sunt tratate la rândul lor cu un gel, care le confera protectie ĂŽmpotriva cenutii, sarii si a produselor de dezghetare ce se arunca pe carosabil ĂŽn timpul iernii. Luni de zile exteriorul maºinii dumneavoastrã este supus unui stres permanent
Nu În ultimul rând, parbrizul masinii dumneavoastra este tratat la exterior cu un produs special, o ceara ce intra În porii microscopici ai geamului si formeaza o pelicula ce respinge apa. Rezultatele sunt spectaculoase si au un efect demonstrat În cresterea vizibilitatii pe conditii de ploaie sau ninsoare (puteti veni cu masina pentru o demonstratie gratuita a efectului).

Cât costa, cât dureaza si unde puteti veni
Solutia care include pachetul complet de detailing interior si exterior plus protectia exterioarã a vopselei, parbrizului ornamentelor exterioare,
cauciucurilor ºi jantelor,jantelor, are pret special de 639 lei noi plus TVA
Durata de aplicare depinde de starea suprafetelor masinii. Cel mai bine este ĂŽnsa sa aduceti masina dimineata si sa o lasati aproximativ 8 ore, pentru a permite aplicarea si stabilizarea straturilor de protectie.

pe site zice ca avem si reducere daca.... http://www.expertdetailing.ro/ro/100_50_index.php.. te duci cind ploua.
mi se pare totusi cam scump.
inseamna ca cel mai mic program este in jur de 1,5 mil....

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Joi 21-Sep-2006 15:27

eh, dupa mine doar pa polish cand mergi trebuie neaparat la un service. In rest eu unul prefer sa fac toate astea eu.... nu de bani, k la cat costa solutiile.... insa stiu ce solutii am pus si cat, fara economie
De polishat complet nu merita daca nu sunt zgarieturi care sa nu iasa cu ceara si ceara cu polish de pe piata.

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Joi 21-Sep-2006 15:37

Asa este, problema cu polish-ul profesional e ca iti "mananca" din lacul de protectie, dar e cea mai buna solutie, daca se vrea un efect de durata. Parerea mea este ca daca nu sunt zgarieturi care sa sara in ochi, e bine ca polish-ul profesional sa fie facut cel mult o data pe an. Asta ca scapi de zgarieturile superficiale pe care indivizii de la spalatorie ti le "ofera" cu darnicie in momentul in care iti sterg masina cu lavetele alea nu tocmai curate.

danpopa
pasionat

Mesajde danpopa » Joi 09-Noi-2006 00:57

in urma unui raspuns la intrebari pe mail primit de la Expertdetailing, in care eram invitat la ei pentru o discutie amanuntita, am ajuns intr-o sambata la unul din punctele lui ExpertDetailing din Bucuresti, pentru a mi se face un diagnostic cat de cat (adica sa se uite cineva la ea si sa mi se spuna: frate, uite ce putem sa iti facem la masina asta pe termen lung, mai ales ca vine iarna etc...).
plin de interes si dornic de treaba, unul din baietii care lucrau m-au expediat la o domnisoara. cu 3 pliante in fata ei, cu preturile spuse de ea si notate de mine si cu ce mai tineam minte din corespondenta, nu am inteles de la ea decat ca ma costa parca in jur de 100 euro un polish in 3-5 pasi. in momentul ala am inebunit si am spus ca eu nu am venit pentru polish, ci pentru tratament. incercari disperate de a scoate vorba cu patentul din gura domnisoarei. eu voiam sa mi se spuna in detaliu ce am inteles din pliante: polish e numai prima parte, stratul de protectie e ceea ce urmeaza, dureaza 6 luni si e important... whatever, nu a reusit deloc sa ma convinga sa revin, desi venisem pus pe treaba.
inca ceva: o folie protectoare pentru un far de dimensiunile lui C4, aplicata la ei, costa in jur de 1 milion.

acuma:
1. a mai fost cineva la firma asta renumita ca sa isi rasfete masina?
2. daca da, la ce punct a fost?
3. ce pachete a ales / a fost indrumat si IN DETALIU in ce au constat?
4. mai exista si altii in Bucuresti care fac asa ceva?

eu nu vreau polish, ci o protectie suplimentara pentru vopseaua exterioara... si nu vreau sa o dau EU cu ceara, ca nu ma pricep...
Xsara 1.6 / C4 1.4

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Joi 09-Noi-2006 01:06

pai la datul cu ceara trebe sa speli bine masina, degresata si sa nu o dai cu ceara la spalatorie. Apoi pe masina curata aplici ceara cu buretele pe care il primesti. Cand e complet uscata o stergi fara sa apesi foarte tare de pe masina.
Polishul se da in cel putin 3 maini, e adevarat.
Daca vrei mai multe info spune pe pm

danpopa
pasionat

Mesajde danpopa » Joi 09-Noi-2006 15:05

cel mai mic program care costa 1.5 mil este programul de dezinfectare al instalatiei de aer conditionat (sau cam asa ceva) si care nu inseamna neaparat detailing. tot la ei poti sa faci inscriptionari AutoIdent, care costa tot pe acolo. tot la ei poti sa iti pui folii transparente protectoare pe faruri (cum am spus mai sus).
dar un pachet de detailing incepe de la 3.5 mil parca.
am intrebat care e diferenta dintre detalining standard si pachetul Wintershield. mi s-a spus tot atunci ca mi se da cu o minune de solutie pe parbriz la exterior, care patrunde in porii microsopici etc. eu am zis: gata, il vreau doar pe asta, cat costa. raspuns: tratament exterior parbriz=800.000 (adica o singura aplicare!). replica mea: pai cu 800k imi cumpar un bax de solutii de ingrijit toata masina, nu un parbriz...
eu nu ma zgarcesc cu masina, dar in acest caz nu am putut sa cumpar niste servicii ale caror detalii le cunoasteam eu mai bine decat vanzatorul (domnisoara in cauza). of, ce ghinion....
Xsara 1.6 / C4 1.4

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Joi 09-Noi-2006 16:33

mi-am ceruit mashina in sfarsit pentru iarna am lucrat 2 ore dar a meritat! e ca new!
pasta aia ajunge pentru vreo 2 ani, clar, te dor mainile de nu mai poti dar merita

danpopa
pasionat

Mesajde danpopa » Vin 10-Noi-2006 13:11

am cautat pe net produse de intetinere SI pentru geamuri (adica ceea ce ne interesa din pachetul WinterShield mentionat mai sus).
am vazut ca Turtle Wax are o gramada de chestii interesante si la acest moment poti sa le cumperi in Bucuresti de langa Cora Militari. am mai descoperit produsele RAIN-X RAIN PEPELLENT si RAIN-X® ANTI-FOG (http://www.rainx.ro). urmeaza sa vad unde le gasesc en-detail si de ce sunt si astea 2 in stare.
Xsara 1.6 / C4 1.4

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Vin 10-Noi-2006 13:13

dak nu merge en detail ne bagam mai multi si cumparam la box, nicio problema

Înapoi la “Diverse”