LADA - o noua masina???
Moderator: Echipa Tehnica
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
@marian: se comercializeaza patriotul dar costa vreo 35000 ca am si intrebat
; kalina nu imi place deloc, si e mai mica decat europa. mie nu imi plac formele astea rotunjoare. macar aia seamana cu sierra care chiar mi-a placut. ideea e ca nu ma intereseaza garantia de la alte marci; chevrolet sa nu aud!!!, renault clio e prea scump si nu merita, citroenurile sunt scumpe, daewoo iar sa nu aud, iar logan.... e prea inalta si sincer, este mult mai bine lucrata lada europa. eu m-am urcat in ea si pe bune ca e facuta foarte bine, mai ales finisajele de la interior; are tabla de 0,75
chiar nu stiu ce sa zic...
Nu stiu ce sa zic de calitatea in cea ce priveste Lada Europa...
Eu prin 2001 m-am urcat intr-o Lada 111 (care este cam la fel cu Europa) si mi s-a parut facuta la o cooperativa de nevazatori
Ia-ti Logan MCV ! - cum stiu eu ca o sa cari diverse, este exact ce iti trebuie
Zici ca Ligheanu' e prea inalt ? Pai si tu esti inalt..
Daca ar fi sa aleg o masina sovietica, mi-as lua o Volga
Da' nu se mai face...
Eu prin 2001 m-am urcat intr-o Lada 111 (care este cam la fel cu Europa) si mi s-a parut facuta la o cooperativa de nevazatori
Ia-ti Logan MCV ! - cum stiu eu ca o sa cari diverse, este exact ce iti trebuie
Zici ca Ligheanu' e prea inalt ? Pai si tu esti inalt..
Daca ar fi sa aleg o masina sovietica, mi-as lua o Volga
Da' nu se mai face...
Ultima oară modificat Vin 10-Noi-2006 09:35 de către jgr1001, modificat 1 dată în total.
- dj01fad
- demolition man
@marian: vezi ca sunt 2: e patriot si hunter; unul dintre ele e mai ieftin, si e posibil ca eu sa le fi incurcat:d ; oricum arata bine ;
@jgr: logan
daca nu gasesc alta alternativa asta ma mananca dar eu inca mai sper sa gasesc alta. deocamdata am pe mana un bx tzi din 91 full si daca se descurca bine poate raman cu asta 
@jgr: logan
- gabi caragea
- pasionat
- dj01fad
- demolition man
este o notiune mai ciudata de placere: care masina iti place intre cele de 9000 de euro :P ideea e ca azi am facut drive test si cu lada si cu loganul.... raman la logan si poate chiar la unul break pentru ca am nevoide de masina de carat marfa si cam asta pare singura disponibila la banii astia. in orice caz nu imi place, dar asta e...
xantia nu vreau pt ca mai am si 2 cx-uri si imi ajung. oricum cu xantia nu am ce sa fac pt ca nu e buna la carat: manevram si elemente si de 1,5 m, ca de aia am tinut breakul pana acum.
xantia nu vreau pt ca mai am si 2 cx-uri si imi ajung. oricum cu xantia nu am ce sa fac pt ca nu e buna la carat: manevram si elemente si de 1,5 m, ca de aia am tinut breakul pana acum.
-
lucacitroenbv
- simpatizant
Se pare ca se mai fabrica si volga:
http://www.gaz.ru/eng/avt/volga/3102/index.asp
http://www.gaz.ru/eng/avt/volga/3102/index.asp
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@DJ01FAD: Dintre masinile de fabricatie vestica se pare ca P206SW e cel mai ieftin ~11.000 DDU, iar de la Lada, modelul 111 break e 9.380 DDP. Mai exista un model de Matiz fara bancheta din spate, modelul se cheama VAN, folosit in special de firmele de curierat, dar tu stii daca e bun sau nu pentru tine. Din aduceri aminte ala costa cel mai putin, in jur de 5-6000 DDP.
Nu iti recomand Logan MCV: khan a participat la testul de lansare si a ramas foarte prost impresionat. Masina aia e mare si atit. Sa nu iti inchipui ca vei putea cara cu ea greutati, ci doar marfa voluminoasa. Ca sa salveze din greutatea masinii, Dacia nu a ramforsat cum trebuie masina. Iar daca performantele dinamice nu erau nici pe golanul berlina, evident ca nu sint nici pe versiunea break: masina aia nu sare de 120 la ora. Mai multe detalii iti poate da Andrei.
Nu iti recomand Logan MCV: khan a participat la testul de lansare si a ramas foarte prost impresionat. Masina aia e mare si atit. Sa nu iti inchipui ca vei putea cara cu ea greutati, ci doar marfa voluminoasa. Ca sa salveze din greutatea masinii, Dacia nu a ramforsat cum trebuie masina. Iar daca performantele dinamice nu erau nici pe golanul berlina, evident ca nu sint nici pe versiunea break: masina aia nu sare de 120 la ora. Mai multe detalii iti poate da Andrei.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- dj01fad
- demolition man
mersi mult nicu! nici nu stiu ce sa mai fac... P206SW nu ma intereseaza pt ca e mica si nu pot sa merg cu asa ceva, iar matiz -bleah- nici sa nu aud de asa ceva... normal ca e greu sa te dai jos de la cx si sa mergi cu unele mici, dar nu e numai asta. ma mai gandesc. poate reusesc sa imi iau o xantia break.... deocamdata nu imi ajung banii
. ideea e ca nu vreau masina mica sa merg traumatizat in ea... nici nu am loc si nici nu suport. daca nu reusesc sa fac nimic, mai rulez banii si mai tin breakul meu pana la anul in timpul asta si vad eu atunci 
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Nic, adevarul e ca CX-ul e o masina deosebita, in care esti tratat regeste. Dupa cum ai observat pe la intilniri nu prea ratez ocazia sa ma dau cu vreunul. Acum ce sa-ti zic?... poate ca de la anul o sa fie astia nevoiti sa scoata taxele alea aberante si o sa putem sa ne luam din vest niste masini bune la preturi decente.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- dj01fad
- demolition man
pai iti dai seama ca daca o sa fie taxele mai normale si nu asa aberante ca acum (7000 pt un CX), o sa imi trag un super CX de peste hotare :P pana atunci defilam cu ceea ce avem. stii ce ma enerveaza? toata lumea ma seaca la cap (apropo de CX) in sus si in joc ca imi stric 'imaginea' cu 'jaful' de masina pe care il conduc... oricum nu asta e motivul pt care vreau masina. parerea mea e ca daca ai apucat sa conduci un CX sau macar un XM pentru ceva vreme, ramai marcat pe viata...
dj01fad scrie: daca ai apucat sa conduci un CX sau macar un XM pentru ceva vreme, ramai marcat pe viata...
fara sa fiu rau, dar am condus si cx si xm dar m-a marcat un BMW 735 ILA din '88 cu 60.000 km la bord pe care l-am avut in posesie in 2002-2003....te asigur ca nu-i masina ca be-em-veu' seria 7 veche....daca ai nostrii iubiti conducatori m-ar fi lasat sa-l inmatriculez...