Problemele cu SM-ul sint cam urmatoarele:
- piesele sint foarte scumpe. Spre exemplu cauciucurile sint Michelin 205/70 VR - 15 XWX, cu dimensuni metrice, extrem de rare pt ca au fost facute special pt masina asta, foarte scumpe (citeva sute de lire bucata) si nu se pot substitui cu nimic pentru ca diametrul este undeva intre 15" si 16" si buza pe care se aseaza cauciucul e altfel. Evident, o solutie e inlocuirea jantei cu totul, dar nu stiu ce se potriveste
- motorul este de fapt un Maserati V8, din care s-au "taiat" 2 cilindrii din motive de fiscalitate. Foarte puternic (180CP) chiar si acum (sint masini contemporane cu cilindree apropiata, dar putere mai mica), dar destul de nefiabil si probabil greu de reparat prin RO. Oricum la vremea respectiva a fost cea mai rapida masina cu tractiune fata din lume
- de evitat modelele cu AC pt ca se intimpla ca compresorul York sa se blocheze si sa duca la ruperea lantului de distributie.
- eu unul nu as tine asa ceva in fata blocului, ar fi blasfemie curata, asa ca e musai un garaj
- asigurarea CASCO: nu stiu cine asigura asa ceva in RO si in ce conditii.
Parti bune:
- comfort similar cu cel al DS-ului de la care a imprumutat multe componente si din partea mecanica a suspensiei
- discuri de frina peste tot
- piele, geamuri electrice, senzor automat de ploaie si alte SF-uri, obisnuite acum, dar absolut unice acum 37 de ani
- faruri directionale: al treilea rind de faruri, cele dinspre interior urmaresc miscarea volanului. Totusi modelul american avea doar 2 rinduri de faruri fixe, ca sa fie legal
- design time-less si in acelasi timp practic: este un coupe de 5m. Exista si vreo 2 versiuni "Opera" (4 usi), care sint inca si mai mari, dar avind in vedere raritatea, pretul e pe masura.
- a fost prima masina pe care s-a pus DIRAVI
Avind in vedere ca s-au produs doar 12920 de bucati si ca exista 2 Maybach in RO, dar nici un SM, poti sa fi sigur ca daca iti cumperi asa ceva, esti mai tare decit Becali sau Catarama

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!