Noul Golf Break
Moderator: Echipa Tehnica
-
- just curious
Noul Golf Break
Au aparut si poze cu noul break Golf V http://www.auto1.ro/?p=71#more-71
-
- just curious
nivelare zici......cineva cred ca a avut totusi o rabufnire cand a ajuns sa faca spatele ala - este intr-adevar 'distinctiv'
Presimt ca urmatorii 2-3 ani vor fi foarte plictisitori in materie de design auto - Peugeot (no offence) a luat-o deja pe ulei de ceva timp cu noile modele si nu stiu cat poate sa mai strambe tabla in toate directiile (desi, in mod 'uimitor', conceptele lor sunt de multe ori chiar frumoase), Citroen a avut noroc cu un design initial bun pentru C4, restul....care cum poate.
Oricum, paguba nu-i mare in cazul Golf-ului pentru ca nu cred ca se asteapta nici ei sa vanda prea multe.

Presimt ca urmatorii 2-3 ani vor fi foarte plictisitori in materie de design auto - Peugeot (no offence) a luat-o deja pe ulei de ceva timp cu noile modele si nu stiu cat poate sa mai strambe tabla in toate directiile (desi, in mod 'uimitor', conceptele lor sunt de multe ori chiar frumoase), Citroen a avut noroc cu un design initial bun pentru C4, restul....care cum poate.
Oricum, paguba nu-i mare in cazul Golf-ului pentru ca nu cred ca se asteapta nici ei sa vanda prea multe.
caut inca un CX TRD2
Ochiul meu zice ca spatele e furat de la Porsche Cayenne:
http://www.automobilemag.com/new_car_pr ... to_03.html
Baietii astia de la VAG au inceput sa verse pe piata numai mutanti.
http://www.automobilemag.com/new_car_pr ... to_03.html
Baietii astia de la VAG au inceput sa verse pe piata numai mutanti.
Fun Citroen
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@Adrian Stegaroiu: nu te supara, dar aici esti pe un forum Citroen, adica de masini frantuzesti. Nu or fi ele foarte fiabile (oare?), dar cel putin nu sint asa terne la design ca alea nemtesti. Pot sa ma uit la golf si sa stiu cum arata toata gama VW: sint toate la fel, difera doar marimea.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
curat murdar ...
german cars suck!!!!!!!!!
french cars rulzzzz ..!!!
haideti domnilor sa nu exageram ... nu putem fi habotnici intr-o anumita marca .. putem avea preferinta insa sa nu tindem sa devenim xenofobi, privind din centrul masinilor frantuzesti ..
masinile sunt masini si nimic mai mult ... daca una arata mai bine sau se comporta mai bine sau este mai fiabila ar trebui macar sa avem curajul de a recunoaste. nu te face mai "fraier" daca tu conduci ceva frantuzesc si altul are o masina cu tinta pe capota. in nici un caz .. fiecare cum poate si crede
si parafrazand ....
care este!

german cars suck!!!!!!!!!

french cars rulzzzz ..!!!

haideti domnilor sa nu exageram ... nu putem fi habotnici intr-o anumita marca .. putem avea preferinta insa sa nu tindem sa devenim xenofobi, privind din centrul masinilor frantuzesti ..

masinile sunt masini si nimic mai mult ... daca una arata mai bine sau se comporta mai bine sau este mai fiabila ar trebui macar sa avem curajul de a recunoaste. nu te face mai "fraier" daca tu conduci ceva frantuzesc si altul are o masina cu tinta pe capota. in nici un caz .. fiecare cum poate si crede
si parafrazand ....

german shaize!![]()
![]()
![]()
care este!

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Noul Golf Break
Haideti oameni buni, nu va suparati pt. ca cineva ne-a aruncat o provocare. Suntem pasionati de masini , nu ?
Golful Break este o masina buna, are o stabilitate de remarcat, este o masina fiabila. Ca sa fiu sincer nu stiu ce as alege intre el si C4. Dar, pt. ca masinile germane nu au suspensia si confortul citroenului aleg un CX.
Golful Break este o masina buna, are o stabilitate de remarcat, este o masina fiabila. Ca sa fiu sincer nu stiu ce as alege intre el si C4. Dar, pt. ca masinile germane nu au suspensia si confortul citroenului aleg un CX.