Basescu suspendat!

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mar 24-Apr-2007 22:36

LOL
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mie 25-Apr-2007 10:30

Pina si in topicul asta ati dat-o in misto-uri :evil:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 25-Apr-2007 17:11

pai nu stii? tara arde si babele se piaptana...
ce vrei? sa ne facem seppukku ca se cearta curvele in politica? m-am luat la cearta cu diversi pe topicul asta, m-am enervat si m-a durut stomacul...deci nu-i bine...ajung la vorba lui paco :lol:
acu' ma mananca degetele sa-i raspund cuiva de intrigi si documentare istorica...dar ma abtin.
sincer subiectul s-a cam rasuflat.
Cosmin
high energy music expression

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mie 25-Apr-2007 17:17

@bezz...Have a break...Have a KitKat :lol:

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 25-Apr-2007 17:22

:lol:

offtopic si dupa cat timp pun din nou mana pe satar? :twisted:

i loooove kitkat white.
Cosmin

seridan
pasionat

Mesajde seridan » Vin 27-Apr-2007 11:47

TovarĂŁÂşe BEZZ

Am cerut pĂŁrerea unui psiholog referitoare la rĂŁspunsul pe care mi l-ai adresat.
Pãrerea lui: eºti un om complexat incapabil sã ai pãreri proprii, labil pshic cu un comportamant violent (speciic celor complexaÞi), invidios pe ceea ce au reuºit sã realizeze alÞii În viaÞã dar nu ºi pe oameni ca MISCHIE, HREBE ºi toatã ºleahta lor, ceea ce denotã cã ai avut o copilãrie cu probleme care par sã se continuie Încã din perioada intrauterinã.
Eºti Încã În perioada când tot ce zboarã se mãnâncã cu pene cu tot.
Cred cã Þi-a zis prietenul tãu MISCHIE sau HREBE, Bezz dã tare În Bãsescu, posteazã (nu ºtiu dacã Mischie cunoaºte acest cuvânt) pe forumuri articole defãimãtoare despre Bãsescu, sarcinã pe care ai realizat-o nu numai pe forumul nostru ci ºi pe alte forumuri Întrucât articolul pe care l-ai postat a apãrut În acelaºi format ºi pe alte forumuri.
Deci am intuit perfect cã eºti un rãspândac, un zvonist, probabil ºi cu vre-o jumãtate de normã pe undeva.
Referitor la ziarul ziua cred cĂŁ ĂŽncĂŁ nu Âşti cĂŁ este ziarul lui PATRICIU, pe care ĂŽl citesc foarte puĂžini oameni, probabil redactorii Âşi cei degenul tĂŁu, iar ideea de a posta din ziua a fost nefericitĂŁ.
Concluzia: forumiºti FERIÞI-VÃ de Bezz.
Sincer te copãtimesc ºi Îndrãznesc sã te rog ceva. Dragã Bezz Încearcã sã te desprinzi de trecut ºi priveºte spre viitor care nu va veni În niciun caz odatã cu HREBE, ILIESCU, MISCHIE, NÃSTASE, prostãnaci ºi toatã ºleahta lor, ci odatã cu alÞi oameni care doresc sã intrãm În normalitate.
DacĂŁ ai timp te rog sĂŁ treci Âşi pe la bisericĂŁ sĂŁ te spovedeÂşti Âşi poate o sĂŁ devi un om mai ponderat ĂŽn reacĂžii Âşi mai responsabil.

TrĂŁiascĂŁ 1 MAI

sake
just curious

Mesajde sake » Vin 27-Apr-2007 16:16

seridan scrie:TovarĂŁÂşe BEZZ

Am cerut pĂŁrerea unui psiholog referitoare la rĂŁspunsul pe care mi l-ai adresat.

@bezz, ignora-l pe tanarul coleg, nu are rost sa-ti creasca tensiunea pentru ca el are ochelari de cal...

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Vin 27-Apr-2007 16:20

seridan scrie:TovarĂŁÂşe BEZZ

Pãrerea lui: eºti un om complexat incapabil sã ai pãreri proprii, labil pshic cu un comportamant violent (speciic celor complexaÞi), invidios pe ceea ce au reuºit sã realizeze alÞii În viaÞã dar nu ºi pe oameni ca MISCHIE, HREBE ºi toatã ºleahta lor, ceea ce denotã cã ai avut o copilãrie cu probleme care par sã se continuie Încã din perioada intrauterinã.
Eºti Încã În perioada când tot ce zboarã se mãnâncã cu pene cu tot.
Cred cã Þi-a zis prietenul tãu MISCHIE sau HREBE, Bezz dã tare În Bãsescu, posteazã (nu ºtiu dacã Mischie cunoaºte acest cuvânt) pe forumuri articole defãimãtoare despre Bãsescu, sarcinã pe care ai realizat-o nu numai pe forumul nostru ci ºi pe alte forumuri Întrucât articolul pe care l-ai postat a apãrut În acelaºi format ºi pe alte forumuri.
Deci am intuit perfect cã eºti un rãspândac, un zvonist, probabil ºi cu vre-o jumãtate de normã pe undeva.
Referitor la ziarul ziua cred cĂŁ ĂŽncĂŁ nu Âşti cĂŁ este ziarul lui PATRICIU, pe care ĂŽl citesc foarte puĂžini oameni, probabil redactorii Âşi cei degenul tĂŁu, iar ideea de a posta din ziua a fost nefericitĂŁ.
Concluzia: forumiºti FERIÞI-VÃ de Bezz.
Sincer te copãtimesc ºi Îndrãznesc sã te rog ceva. Dragã Bezz Încearcã sã te desprinzi de trecut ºi priveºte spre viitor care nu va veni În niciun caz odatã cu HREBE, ILIESCU, MISCHIE, NÃSTASE, prostãnaci ºi toatã ºleahta lor, ci odatã cu alÞi oameni care doresc sã intrãm În normalitate.
DacĂŁ ai timp te rog sĂŁ treci Âşi pe la bisericĂŁ sĂŁ te spovedeÂşti Âşi poate o sĂŁ devi un om mai ponderat ĂŽn reacĂžii Âşi mai responsabil.

TrĂŁiascĂŁ 1 MAI

Nu comentez in nici un fel nici comentariile lui bezz nici ale lui seridan dar spun doar atat - astea sunt lucruri de spun pe PM, daca mai apar astefel de mesaje se vor sterge!!

nitro_od
pasionat

Mesajde nitro_od » Vin 27-Apr-2007 21:15

@seridan- de vreme ce esti in relatii curente cu medicii de profil, te rog frumos, daca se poate, vreau si eu numarul de telefon al psihologului cu pricina! am un motan care nu se mai spala si refuza sa-si faca nevoile fiziologice in tava cu ziare maruntite pe motiv ca ultimele editii miros cu mult mai tare decat propriile-i mictiuni! multumesc anticipat!

ma bucur ca se reduce taxa de inmatriculare... tocmai acum, se reduce pretul energiei electrice care a fost scumpita acum 3 saptamani din cauza monedei unice europene... tocmai acum, pretul gazului la fel....tot acum :!:
sper totusi ca nu le vor scumpi inapoi dupa referendum... nu ne-ar face una ca asta, nu :?:
..... frantuzoaica pretentioasa !!!

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Vin 27-Apr-2007 23:43

nitro_od scrie:vreau si eu numarul de telefon al psihologului cu pricina! am un motan care nu se mai spala si refuza sa-si faca nevoile fiziologice in tava cu ziare maruntite pe motiv ca ultimele editii miros cu mult mai tare decat propriile-i mictiuni! multumesc anticipat!

Tare asta!

referitor la ieftiniri.... este doar o chestiune de imagine... nu vor trece multe luni si o sa scumpeasca iar pentru ca o sa intre iarasi in gaura de bani

referitor la suspendare... azi a fost la craiova cica 'mare' miting PSD referitor la suspendare sau ceva de genul; sincer, a iesit o porcarie 8)
si.... vine geoana sa inrebe ca cine a dat bani pentru mitingul pd de la bucuresti, si ca romania nu are nevoie de asa ceva, dar el face altele prin tara, ca de, de ale lui are tara nevoie...
nu prea imi convine mie de base, dar nu e corect nici ce fac ceilalti; eu i-am dat votul meu, cu toate ca daca era vreunul mai capabil nu i-l dadeam, dar daca i l-am dat sunt de parere ca nu are nimeni dreptul sa mi-l anuleze, mai ales un partid!!!! da, daca iesea lumea in strada era altceva, dar asta nu e corect... bag de seama ca avem dreptul la vot, dar daca votam pe cine nu 'trebuie', il schimba ei cumva... nu tin neaparat cu base, putea sa fie altul in locul lui, ca tot incorect mi se parea ce se intampla!

Dan Popa
pasionat

Basescu suspendat!

Mesajde Dan Popa » Sâm 28-Apr-2007 08:53

Vad ca nu se ridica nicaieri o preoblema de principiu: daca la referendum suspendarea este invalidata, parlamentul care a votat-o nu trebuie sa-si dea demisia ?

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Sâm 28-Apr-2007 12:49

corect asa ar fi, si s-ar putea ca si basescu sa mizeze pe asta... mare dreptate ai aici; am impresia ca si asta ar fi un motiv din care sunt disperati unii de fac asa presiuni :lol:

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Dum 29-Apr-2007 11:25

Stati linistiti... ieftinirile alea sint ceva de genul 0,... :wink:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 01-Mai-2007 19:02

.........................

@danpopa e chiar interesant ce spui tu, dar de ce sa dizolve parlamentul? vreau sa zic da-mi un motiv legal, legitim, cum vrei tu sa-i spui...
sunt de acord ca ar trebui dizolvat (sau aruncat in aer) ca e plin de adormiti, smenari (D Iosif :P ), hoti, nebuni si toate specimenele frumoase ale societatii...dar e legal?
sau a incalcat constitutia si parlamentul ca l-a suspendat pe marinar?
@nicum chiar nu recunosti o campanie ielectorala dupa 17 ani :D ?
eu ma pregatesc de marele circ, ca le trebuie al naibii de multa inventivitate sa-si atinga scopurile.
din pacate singurii perdanti din toata chestia asta vor fi cei din pnl, care se vor face praf dupa 2008, datorita acestei lucraturi geniale a marinarului, in care prostanacul si gasca de pesedei au fost niste pioni desprinsi complet de realitate...
si spun pacat pentru ca vom avea o scena politica dominata de partide de stanga si centru (le stiti voi) si la dreapta surogate gen pld la ordinele marinarului suveran ...
Ultima oară modificat Mie 02-Mai-2007 08:25 de către bezz, modificat 1 dată în total.
Cosmin

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Mar 01-Mai-2007 19:48

Tocmai asta spuneam si eu: sintem in campanie "ielectorala": 4 zile liber de 1 mai, se micsoreaza taxa de prima inmatriculare (evident nu ni se spune si exact cu cit), scad preturile la curent si gaze, guvernul subventioneaza chiriile la tineri, etc.
De ce din pacate? Si-o merita cu virf si indesat :!:

Înapoi la “Diverse”