dj01fad scrie:intra cel mai simplu pe www.be-loud.ro si gasesti acolo mai multe marci si mai multe modele.
nu mi s-a parut ca ar fi mai multe marci si modele dar mi s-a parut nitel mai ieftin...
Moderator: Echipa Tehnica
dj01fad scrie:intra cel mai simplu pe www.be-loud.ro si gasesti acolo mai multe marci si mai multe modele.
nenea cosmos scrie:o sa rideti dar mi-am luat o cobra nouamiisinustiucit de la domo, dintre aspiratoare.
o suta de euroi, face piu piu la toate alea.
dj01fad scrie:eu am beltronics, si probat la o xsara si un pejo 307 cu geam reflectorizant (atermic), a vazut radarul de la peste 800 de metrii. de aceea am si recomandat beltronics.
dj01fad scrie:prietene, am scris in paranteza atermic pentru ca doar xsara il avea si reflectorizant, iar pejo-ul doar atermiccredeam ca va dati seama... oricum, din ceea ce imi spui logic ar fi fost sa nu mearga nici la noi... o sa il intreb din nou pe proprietarul xsarei daca e sigur ca e reflectorizant geamul. ia sa incerci sa il pui deasupra oglinzii sa vezi ca s-ar putea sa mearga.
@dan: normal ca merge si pe cx foarte bine
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori