xantia
vizual=arata bine din orice unghi exterior sau interior
xsara
vizual=exterior destul de comun,interior la fel
confort =eu personal nu prea sunt multumit de xantia probabil xsara este mai ok ma refeream la suspensie ,acum sa vorbim de interior ==foarte strimt la sxara pe cand la xantia esti ca in sufragerie
caliatea materialelor folosite la xantia sunt cu 2,3 clase peste xsara ,am vazut o xsara la care butoanele si manetele din interior aratau groaznic,tocite la greu
motorizari=cred ca xsara este peste xantia fiind de o generatie mai noua
cam atat pot spune mai multe nu stiu despre xsara cat despre xantia ce sa mai spun este .... super
personal daca ar fi sa aleg intre o xa si xs as alege o XANTIA
astept si alte pareri si comparatii
comparatie xantia-xsara
Moderator: Echipa Tehnica
- gabi caragea
- pasionat
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
m-am dat ceva cu ambele modele... sincer imi place foarte mult xsara coupe S1, parca are fata mai frumusica. xantia nu imi place cum arata din spate in special, dupa parerea mea e mai frumos breakul 
cu toate astea daca ar fi sa aleg intre cele 2 modele, as alege o xantia 2.0 HDI dupa 2000, hydra...
interiorul nu imi place la niciuna din ele, dau impresia de masina comuna si de duzina... sper sa nu ma injurati, cei care aveti asa ceva...

cu toate astea daca ar fi sa aleg intre cele 2 modele, as alege o xantia 2.0 HDI dupa 2000, hydra...
interiorul nu imi place la niciuna din ele, dau impresia de masina comuna si de duzina... sper sa nu ma injurati, cei care aveti asa ceva...
finisarile sunt pe masura banilor pe care-i dai
fara modestie , nu inteleg cum o xara are un confort mai mare decat xantia ??? vezi ca lovesti in toate suspensile hidraulice din gama citroen . la o sunspensie hidraulica trebuie sa si fie intretinuta si pusa la punct ca sa beneficiezi de adevaratul confort.

-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
- 2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi
... cum am mai spus, pana am luat xsara nu am fost incantat de masinile compacte ...
... sincer nu cred ca se poate compara obiectiv cu xantia pentru ca cea din urma apartine unei clase superioare
ca plus pentru xantia vad suspensia hidraulica, stabilitatea remarcabila (de altfel o caracteristica intalnita la mai toate modele Citroen)
ca plus pentru xsara ... pai insusi masina este un plus remarcabil
... sincer nu cred ca se poate compara obiectiv cu xantia pentru ca cea din urma apartine unei clase superioare
ca plus pentru xantia vad suspensia hidraulica, stabilitatea remarcabila (de altfel o caracteristica intalnita la mai toate modele Citroen)
ca plus pentru xsara ... pai insusi masina este un plus remarcabil
'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...