Colaborare ClubCitroen - Drive-test.ro

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Colaborare ClubCitroen - Drive-test.ro

Mesajde WLD » Sâm 03-Noi-2007 11:07

S-a dat drumul la primul sondaj online care isi propune masurarea gradului de satisfactie a posesorilor auto din Romania.

Procedura este simpla: votati masina personala pe care o aveti acum, acordand note de la 1 la 5 in functie de cat de mult va urati/iubiti masina (1 e foarte prost, 5 e foarte bun). Introduceti apoi datele personale si intrati in cursa pentru un aparat foto Canon S5IS (12x zoom, 8Mp).

INTEBARI SI RASPUNSURI:

De ce era necesar acest sondaj: pentru ca astfel de sondaje au loc in toata lumea (vezi JDPower, Top Gear, etc), si pentru ca ele arata modul in care isi privesc oamenii propriile masini, in functie de model, marca, etc.

Ce va arata acest sondaj: cu ajutorul vostru, se va vedea cat de multumiti/nemultumiti sunt clientii romani de propriile lor masini.

Ce nu va arata acest sondaj: nu va arata care masina e mai buna sau mai proasta, ci doar daca o anumita marca/model corespunde asteptarilor celor care o poseda.

E pe bune? Da, e cat se poate de pe bune. Evident ca vor exista incercari de fraudare, dar rezultatele vor fi luate la puricat manual, eliminandu-se duplicatele si intrarile dubioase. Talonul este cerut pentru ridicarea premiului, asta pentru a elimina voturile duble. Si tragerea la sorti va fi pe bune, in fata unui notar.

Ce se intampla cu datele personale? Conform legislatiei in vigoare, ele nu pot fi folosite in actiuni de marketing (i.e. spam) ulterioare. Deci raman strict pentru acest studiu si nu vor fi date mai departe nimanui.

Pe scurt: acest studiu este o provocare la adresa industriei auto, in fiecare tara in care apare. Nu este o modalitate de a spune 'io-te bai ce masina buna am eu', ci o modalitate de a spune 'uite cum imi privesc eu masina'. Va fi un reper in domeniu, alaturi de toate celelalte studii.

www.drive-test.ro/concurs.html

balanel
pasionat

Mesajde balanel » Dum 04-Noi-2007 15:17

Eu am votat deja acolo, dar am impresia ca punctele erau ceva de genul 0 pana la 5. E le-am lasat pe toate la 0 :D.
Pentru clarificare, pentru cei care nu stiu, masina este Chevrolet Aveo.
citroen - o pasiune permanenta

Înapoi la “Diverse”