Un Citroen BX confundat cu o rabla
Moderator: Echipa Tehnica
ia uitati pe pagina 3 a acestui site cum vad unii un citroen pe burta - e o rabla de Renault 

pai nu vezi ca linku' corect e asta: http://www.rabla.info/page/5
Asta este o problema f. serioasa si cred ca in acelasi timp este si un business barosan. Conform Legii, sunt mai multe conditii care trebuiesc indeplinite pentru a declara o masina abandonata. Si sunt cumulative. Dar, Legea nu spune ce se intampla daca una din conditii nu este indeplinita, asa ca politia cu zgarda rosie face ce vrea. Ce este interesant : iti ridica masina si iti dau si amenda de 1000 - 2000 Lei. Si dupa asta incepe afacerea; masini, piese de schimb rare, fier vechi, etc.
Este interesant blog-ul, de cine este finantat, cu ce scop ? De ce nu exista si o pagina cu dezbaterea problemelor care genereaza situatia asta ?
Am uitat sa spun , la obiect, ca poza asta arata cine se ocupa de blog, nu are nici o cunostiinta despre masini. Si ce este mai grav, nici nu-i intereseaza.
Este interesant blog-ul, de cine este finantat, cu ce scop ? De ce nu exista si o pagina cu dezbaterea problemelor care genereaza situatia asta ?
Am uitat sa spun , la obiect, ca poza asta arata cine se ocupa de blog, nu are nici o cunostiinta despre masini. Si ce este mai grav, nici nu-i intereseaza.
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
domnilor, asta este nivelul mediu de cultura automobilistica in tara in care traim ...
oameni care u stiu nimic despre nimic insa toti pari patrunsi de problemele de politica si de fraiele tarii ...
"de unde nu este nici Dumnezeu nu cere, daramite noi ca oameni" spunea un vechi proverb ...
niste dobitoci!

oameni care u stiu nimic despre nimic insa toti pari patrunsi de problemele de politica si de fraiele tarii ...
"de unde nu este nici Dumnezeu nu cere, daramite noi ca oameni" spunea un vechi proverb ...
niste dobitoci!

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Ca sa iti ridice masina, intii trebuie sa iti dea somatie (indeplinind conditiile alea cumulative). Daca nu se indeplinesc conditiile alea cumulative, inseamna ca dpv legal nu pot sa ridice masina.
Daca ai asigurare si ITP valabil, nu au ce sa comenteze, chiar daca sa zicem ca la momentul ala masina e defecta.
Daca ai asigurare si ITP valabil, nu au ce sa comenteze, chiar daca sa zicem ca la momentul ala masina e defecta.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Si daca masina nu este inmatriculata, deci nu ai asigurare si ITP, dar ai platit impozitul la ea? Pentru ce platesc impozitul pe o masina ?
Dane, tocmai pentru ca Dumnezeu nu cere trebuie sa cerem noi. Nu El imi ridica masina.
Dane, tocmai pentru ca Dumnezeu nu cere trebuie sa cerem noi. Nu El imi ridica masina.
De acord cu tine, de, soarta... Dar nici sa-i lasi de capu' lor nu poti. Dupa cum vezi si in clubul nostru e la fel.
http://www.rabla.info/page/11
dar de unele masini de la pagina aceasta ce ziceti? chiar daca nu sunt citroenuri, cred totusi ca nu sunt chiar atat de rable. in concluzie e vorba tot de afaceri cu piese de schimb scumpe, parcuri de dezmembrari ... etc
dar de unele masini de la pagina aceasta ce ziceti? chiar daca nu sunt citroenuri, cred totusi ca nu sunt chiar atat de rable. in concluzie e vorba tot de afaceri cu piese de schimb scumpe, parcuri de dezmembrari ... etc
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
cred ca si fostul meu reno 19 care avea o garda de 7 cm risca sa apara pe siteul asta pt ca era "pe pamant"
... astia cred ca nu au ce face, si pozeaza masinile prafuite de pein parcari. ideea de baza este asta: are itp valabil si platesti impozitul la ea, nu are ce sa iti faca chiar daca zace aiurea pe trotuar sau langa, dar sa fie parcata sa zicem regulamentar.

Xenon, mai crezi in spiridusi la varsta ta ?
Nicu, acum m-am calmat si o sa va depan intamplarea mea, pt. ca nu se stie cine si cand va avea nevoie de informatii.
Am un cx vechi care sta in fata casei in care locuiesc( nu mai are motorul- de aia l-am si lasat, este radiata, dar are impozitul platit la zi).
Cand mi-au pus somatia in geam, le-am dus o hartie in care le comunicam intentia mea neechivoca de a nu renunta la aceasta masina, precum si faptul ca masina are impozitul platit la zi. La o ora dupa ce am inregistrat hartia la ei, au venit si-au pus inca o somatie. Legea ? Ce Lege frate? Legea lor!
Legea spune ca se face sesizarea primariei dupa ce s-au constatat urmatoarele:
- masina sta de cel putin un an,
- intentia neechivoca a proprietarului de a renunta la masina,
deci numai asa se considera o masina abandonata.
In somatie se spunea ca ocupa domeniul public nelegal.
Le-am cerut sa-mi comunice actul normativ care reglementeaza conditiile de ocupare de catre un autoturism a domeniului public. Astept cu interes raspunsul.
Dupa ce am mutat masina, le-am cerut sa vina sa faca constatarea ca am mutat-o. Te poti trezi cu amenda, desi tu ai mutat masina. Au trecut 10 zile si n-au venit, sau cel putin mie nu mi-au comunicat nimic.
Nicu, acum m-am calmat si o sa va depan intamplarea mea, pt. ca nu se stie cine si cand va avea nevoie de informatii.
Am un cx vechi care sta in fata casei in care locuiesc( nu mai are motorul- de aia l-am si lasat, este radiata, dar are impozitul platit la zi).
Cand mi-au pus somatia in geam, le-am dus o hartie in care le comunicam intentia mea neechivoca de a nu renunta la aceasta masina, precum si faptul ca masina are impozitul platit la zi. La o ora dupa ce am inregistrat hartia la ei, au venit si-au pus inca o somatie. Legea ? Ce Lege frate? Legea lor!
Legea spune ca se face sesizarea primariei dupa ce s-au constatat urmatoarele:
- masina sta de cel putin un an,
- intentia neechivoca a proprietarului de a renunta la masina,
deci numai asa se considera o masina abandonata.
In somatie se spunea ca ocupa domeniul public nelegal.
Le-am cerut sa-mi comunice actul normativ care reglementeaza conditiile de ocupare de catre un autoturism a domeniului public. Astept cu interes raspunsul.
Dupa ce am mutat masina, le-am cerut sa vina sa faca constatarea ca am mutat-o. Te poti trezi cu amenda, desi tu ai mutat masina. Au trecut 10 zile si n-au venit, sau cel putin mie nu mi-au comunicat nimic.
Ultima oară modificat Mie 26-Mar-2008 09:19 de către Dan Popa, modificat 1 dată în total.